Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kodżak, bajką jest to że matka cię kocha...odpierdol się od osiedlowego trzepaka bo nie jednego chłopaka ten trzepak wychował widać ty na osiedlu nie posiadałeś
Daruj sobie te impertynenckie wypowiedzi.
Ja mu wierzę!
To świadczy tylko o twojej naiwności.
sobie wypowiedzi które są debile i pisane byle pisać....prześledziłem twoje posty i powiem ci że chyba ci coś jajca urwało bo większość z tego co piszesz jest typowym dupo wchodzeniem...koniec tematu bo się robi nie na temat
Kodżak, to ty daruj
sobie wypowiedzi które są debile i pisane byle pisać....prześledziłem twoje posty i powiem ci że chyba ci coś jajca urwało bo większość z tego co piszesz jest typowym dupo wchodzeniem...koniec tematu bo się robi nie na temat
Nie wiem o co ci chodzi i czemu się mnie tak czepiasz.
Idź może lepiej poćwiczyć pośladki...
Wróć dopiero jak ochłoniesz.
Oczywistością jest, że połowa sadoli zrobiłaby to lepiej
Wyjebała na glebie po takim ciosie to na pewno
Ciśnijcie się wszyscy wzajemnie, po matkach sobie jeździjcie, ja wiem że gdybyście mieli stanąć w 4 oczy to nawet słowem byście się nie odezwali. Także miło było, pozdrawiam internetowych napinaczy hasłem "kozak w necie cipa w świecie"
Ja myślałem że komentarze są po to żeby wyrażać swoją opinię, a nie po to żeby pokazać tutaj kto jest NAJ
Wracając do tematu, to jest MMA, najlepiej z zaskoczenia jebnąć i wygrać, bo po co się męczyć ? lepiej załadować surprise kicka i cieszyć się nieobitą mordą z hajsem w kiermanie
Jak nie wystarczy czepiających to i ja się doczepie. Tez zerknąłem w kilka Twoich ostatnich postów, są chujowe a ty chyba upośledzony
Oczywistością jest, że połowa sadoli zrobiłaby to lepiej
Lepiej zrobiłby to tylko Koli
to ty na dupe mówisz tyłeczek i zazdrościsz tyłeczka i figury pewnemu gejowi...czepiam się bo twoje komenty są niczym spotkanie francuskich pedałów...dobra szkoda słów jesteś parówką
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów