📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
dobra, koniec tematu. Nie lepiej iść na piwo?
dla prowokacji chyba nie zrobilaby sobie tej idiotycznej fryzury i piercingu na twarzy
Jezu Chrystę zlituj się nad tymi biednymi emo, oni przecież cierpią niemiłosierne katuszę, bycie imo to nie subkulturka na pokaz i dla lansu, tylko przecież dobrowolne wybranie gehenny i cierpienia w ciszy... ja pierdole żal mi ichm chętnie bym ich wszystkich rozwalił złotym DEaglem
jola rutowicz
Zastanawiam się kto ma większe problemy emocjonalne - ta Emo dziewczynka, czy komentatorzy. ;]
Jakim debilem trzeba być żeby nie zorientować się, że to prowokacja ?
Patrząc na te komentarze myślę, że Weep ma rację co do problemów komentujących ;]
Patrząc na te komentarze myślę, że Weep ma rację co do problemów komentujących ;]
Nieważne, prowokacja czy nie na elektryczne krzesło z nią! W trybie pilnym!
skarbie idz plakac w samotnosci do lazienki z mackiem z klanu!!!
najlepiej i tak jest najebany wiec to tak jakbys byla sama!!!
najlepiej i tak jest najebany wiec to tak jakbys byla sama!!!
Jaki akcent, no nie wiedziałem , że Konon ma córke, ale różnie to się dzieje się.
doskonała prowokacja
Kurwa, to mówi po polsku o.O Z pyska nie powiedziałabym.
Emo są spoko IMO, ale toto to nawet parodia nie jest.
Ogarnij się, młoda, zanim ktoś Cię ogarnie drutem kolczastym.
Making them suffer is an art.
Emo są spoko IMO, ale toto to nawet parodia nie jest.
Ogarnij się, młoda, zanim ktoś Cię ogarnie drutem kolczastym.
My life,my rulez.
Flegmatyczka max.
Przypomina mi tą rudą laske z american pie która większość zdań zaczynała od słów ,,a kiedyś na obozie" czy coś w tym stylu.
Przypomina mi tą rudą laske z american pie która większość zdań zaczynała od słów ,,a kiedyś na obozie" czy coś w tym stylu.
Widać, że emo, bo telefonem w lusterku nagrywa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów