📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
genialne, wreszcie ktoś odkrył prawde!
Pierd0licie Bo trzeba być cierpliwym a nie ruchać pierwsza lepsza laskę . Trochę cierpliwości i znajdzie się kobietę o ktorej się marzy i na którą się czekało i ta kobieta też będzie tą która na Ciebie czekała
Przyjaciółka zawsze mi powtarzała: baby to chuje!
była chyba najmądrzejszą kobietą jaką znałem ale i tak lekko pojebaną
była chyba najmądrzejszą kobietą jaką znałem ale i tak lekko pojebaną
Żal dupę ściska, koleś ma naprawdę jakiś problem ze sobą.
Z trudem przesłuchałem do końca...
Z trudem przesłuchałem do końca...
Chris Rock - cała prawda o kobietach. Ja nie wiem, czemu facet przeczytał jego występ i wstawił tutaj, jako jego autorskie przemyślenia? Podniecił się tym? Oczywiście brawa dla Chrisa Rocka, raczkującego stand'up Art.
Fajne... ale muszę to powiedzieć - > To jest plagiat Chrisa Rocka ! Wszystkim którym się podobało odsyłam do jego występu bodajże w Bostonie
POZDRO
PS: Rozenkranz już to załapał hehe pozdrawiam czującego prawdziwe klimaty Chris Rock rulezzzz
POZDRO
PS: Rozenkranz już to załapał hehe pozdrawiam czującego prawdziwe klimaty Chris Rock rulezzzz
sporo w tym prawdy, ciekawe co na to tfuu feministki...
chcialbym ta prawde dedykowac jednej kobiecie...autor jestes mistrzem
A morał jest krótki i wszystkim znany:
My was kobiety i tak kochamy.
My was kobiety i tak kochamy.
To jest jedyna słuszna rzecz, jaką możemy teraz zrobić
Najlepiej jest inwestować w siebie. Nawet się zwraca
Najlepiej jest inwestować w siebie. Nawet się zwraca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów