📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem kurwa pewnosc siebie ale takie pierdolenie to tez przesada, juz widze te zastepy kobiet ładujacych mu sie do lozka, tepe cipy z dyskotek po wypitej polowce
AaronXC napisał/a:
co to z odcinek?
fantazje nastolatkow czy cos takiego ...http://vod.onet.pl/rozmowy-w-toku,8084,serial.html tutaj znajdziesz
SkoQ: Temu 60-kilogramowemu pedałkowi, to chyba cały świat i 2 hameryki mogą powiedzieć w twarz co im się tylko podoba.
@Nameless
Mordę masz reżyserowaną , nie wiesz to się nie udzielaj bo ktoś tak napisał w internecie i już musisz uwierzyć , nie ? Znam kilka osób które były tam wielokrotnie (chodzi mi o starsze osoby) i jakoś kurwa widziałem ich w programie , a nie sztuczne manekiny do chuja.
Mordę masz reżyserowaną , nie wiesz to się nie udzielaj bo ktoś tak napisał w internecie i już musisz uwierzyć , nie ? Znam kilka osób które były tam wielokrotnie (chodzi mi o starsze osoby) i jakoś kurwa widziałem ich w programie , a nie sztuczne manekiny do chuja.
Gimbus jebany pewnie całe życie gruchę wali a panienki to widzi jedynie takie .jpg. Dlatego kurwa jestem za eutanazją!
wkurwia mnie jak widze ten program. Nie mam dystansu do takiej głupoty
odcinek pt. "O czym fantazjuje nastolatek i dlaczego tylko o tym?"
trochę nie w temacie ale jebałbym ewe
trochę nie w temacie ale jebałbym ewe
Wiochmen napisał/a:
bo nie chcial jak mu dales?
tak, a wszystko przez ciebie, jak mi wcześniej ssałeś to później mi jebał kałem...
@SkoQ
chodzi mi o to o prezentuje przed milionami widzów, ja bym się po takiej akcji na ulicy nie pokazał... za kase czy nie jeden huj, sprzedać się mediom jeszcze większa hańba... oni tylko szukają frajerów, żeby podnieść oglądalność
Dalione napisał/a:
@Nameless
Fajnych masz znajomych. Fajnie, że oglądasz "Rozmowy w toku". Mój ziomek raz był na publiczności, bo wzięli go z agencji Star na rynku w Krakowie i powiedzieli mu, że zostanie zapytany i co ma powiedzieć (tyle, że swoimi słowami).
Więc nie pierdol mi tu.
PS Nie wiesz czemu napisałem to się nie udzielaj i nie wymyślaj, że mam informacje zaczerpnięte z Internetu. Poza tym nie jesteś godny prowadzenia z tobą dyskusji, skoro ciśniesz komuś bez powodu.
No ale widocznie są ludzie których pierdoli to, co, kto o nich myśli i jak mają okazje zarobić nie ciągnąc druta to po prostu z tego korzystają. Na wioskach w stosunku do chłopaka kompletnie nic się nie zmieniło, nie wiem jak w szkole, ale tutaj każdy wie że leciał w chuja za flote
pierdolicie jaki to on pojebany a gdyby ktoś szukał chętnych by wcisnąć kasę do rąk w zamian za kilka dupereli do kamery to pierwsi byście lecieli.
Nie chciałabym tego chłopczyka nawet w dupę kopnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów