📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"kazdy ma prawo wyboru (wlasciwie powinien miec bo nie zawsze ma wybor)"
No, ktoś komuś tutaj to odbiera?
Stary, to jest film humorystyczny, nie ma w nim nic poważnego. Nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. To nie są niekończące się wywody, to jebana parodia. Film nie ma celu roztrząsania istoty religii, ma wzbudzić kaprawy uśmiech na ryju. Ale skąd to możesz wiedzieć, skoro wyłączyłeś po 19 sekundach i musiałeś się tym jeszcze pochwalić?
No, ktoś komuś tutaj to odbiera?
Stary, to jest film humorystyczny, nie ma w nim nic poważnego. Nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. To nie są niekończące się wywody, to jebana parodia. Film nie ma celu roztrząsania istoty religii, ma wzbudzić kaprawy uśmiech na ryju. Ale skąd to możesz wiedzieć, skoro wyłączyłeś po 19 sekundach i musiałeś się tym jeszcze pochwalić?
foad69 napisał/a:
Stary, to jest film humorystyczny, nie ma w nim nic poważnego. Nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
Ja jestem w stanie uwierzyć w to że biblia jest zrobiona z gówna księży
megadeth napisał/a:
mimo, ze jestem ateista to wylaczylem w 19 sekundzie...
jeżeli chwalisz się swoim ateizmem, to nie jesteś ateistą, ani nawet satanistą, albo chuj wie czym innym - masz jakieś 9 do 12 lat i nienawidzisz kościoła, bo mama każe ci tam co niedziele chodzić i nie potrafisz się jej sprzeciwić, a tymczasem koledzy z tibii czekają na Ciebie...
papapishu napisał/a:
Przecież to jest jakiś fake, na pewno żaden szanujący sie ksiądz nie udzieliłby takiego wywiadu.
Ja pierdole... przez takich ludzi jak Ty zaczynam wątpić w dobór naturalny. Bo jak do kurwy nędzy można być tak głupim.
@Virdos uszło mu ropuchą bo Lous ck nie mieszka w polsce a w usa i tam można mówić źle o religii.
true... true...
w Polsce 2h po wstawieniu tego wideo na neta przyszli by smutni panowie w czerni.
"Welcome to real world"
@up up
Ale nie z napisami, btw jestem przymusowo germanizowany, sam byś się pluł, gdyby to było w innym języku ;] (to moja ... PRYWATNA tragedia)
Ale nie z napisami, btw jestem przymusowo germanizowany, sam byś się pluł, gdyby to było w innym języku ;] (to moja ... PRYWATNA tragedia)
pureinsane napisał/a:
Ja pierdole... przez takich ludzi jak Ty zaczynam wątpić w dobór naturalny. Bo jak do kurwy nędzy można być tak głupim.
a może to ironia ?
Ateiści !!! Nie idźcie tą drogą !!!
Też jestem oczywiście ateistą, ale to jest żenada. Z Ateizmem powinien się wiązać określony poziom intelektualny ... w końcu czymś od małpy się różnimy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów