..i jej poprawności politycznej. Czas się chyba obudzić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednak muzułmanin muzułmaninowi nierówny. Spójrzcie na naszych Tatarów: od wielu wieków żyjemy obok siebie, bez żadnych kłótni czy incydentów. Dla nich islam to raczej kwestia zachowania odrębności kulturowej niż samego wyznania. Dlatego to jeden jedyny przypadek, który osobiście szanuję i chcę uświadomić resztę zapaleńców, żeby wiedzieli wobec kogo szczędzić nienawiść.
Mam pomysł! Wskrześmy Sobieskiego, albo ew. sprowadźmy go z zaświatów. Już raz wywalił muzułmanów z Europy, więc teraz też dałby radę. Skoro Zachód nic nie potrafi (albo nie chce) z tym zrobić, to Sobieski ze słowiańską armią na czele pokaże Europie jak się bronić przed najeźdźcami i znów będzie spokój, przynajmniej na te kilkaset lat.
S.O.A.D. napisał/a:
@ocjokrakow
Nie powiedziałbym, że obrazek, do którego link podałeś, broni muzułmanów - raczej właśnie w satyryczny sposób pokazuje, że nieważne jak powiedziane "śmierć niewiernym" pozostaje dalej tym samym - nienawiścią toczoną przez ciapate cholery. I że nie można wierzyć tym "dobrym" muzułmanom, bo to to samo gówno. A że inni użyszkodnicy coś tam pisali o "dobrych" muzułmanach... Cóż, ich sprawa. Dla mnie ciapaty to ciapaty.
Czy mało wyraźnie dla Ciebie napisałem, że chodzi mi o komentarz pod postem?
ocjokrakow napisał/a:
Taka nagonka na kotoli na tym profilu, a prawie że poklask dla muzułmanów.
Dlatego ja nie lubię ani katoli ani brudasów - i tyle w temacie
plagiat napisał/a:
Jednak muzułmanin muzułmaninowi nierówny. Spójrzcie na naszych Tatarów: od wielu wieków żyjemy obok siebie, bez żadnych kłótni czy incydentów.
Że ke? A kto zabił krakowskiego hejnalistę? Horda tatarska!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów