Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak! Tak jak w Polsce! Za zabicie 17-latka przez banderowca! Uwaga 3 lata!
Ty, tak poważnie? Banderowiec? 100-letni dziadek zabił 17-latka? Co mu zrobił? Rzucił w niego sztuczną szczęką?
[ Dodano: 2024-12-01, 08:03 ]
Idź sysac banderze
Bandera nie żyje od 65 lat. Co byś chciał mu "sysac" kacapie? Kości?
Naprawdę płakać sie chce ze smiechu
Kolejny troll i jego ruska prymitywna propaganda
Wy sie kurwa nigdy nie meczycie ? Idź ściąg koledze onuce i zerżnij go w dupsko. Jest mnóstwo filmów jak sie zapinacie w okopach
Buhahah
Buhaja śmiechem! Kto ci zabroni! Teraz taka moda co powiesz źle o Ukraińcach i banderowcach odrazu ruski troll i onuca! Kłaniaj się banderowcom i Ukraińcom! Otwieraj przed nimi drzwi! Wrzucaj do skarbonki przed Lidlem a by widzieć jak trawiąca limuzyny na Ukrainie! Albo kolejna willa dla Załeskiego! Opuszczaj spodnie i wychlaj się do nich! Może Cię załadują od tyłu!
[ Dodano 2024-12-01, 17:56 ]
Ty, tak poważnie? Banderowiec? 100-letni dziadek zabił 17-latka? Co mu zrobił? Rzucił w niego sztuczną szczęką?
Bandera! Bohater na Ukrainie! Tfu!!! Gdzie sie go świętuje! Tak czy nie? Tak jak by Niemcy świętowali Hitlera nazywa się naziści i hitlerowscy! Czego nie rozumiesz?
Może lepiej by się zaznajomić z historią! Wyszło by ci na dobre!
Bandera! Bohater na Ukrainie! Tfu!!! Gdzie sie go świętuje! Tak czy nie? Tak jak by Niemcy świętowali Hitlera nazywa się naziści i hitlerowscy! Czego nie rozumiesz?
Może lepiej by się zaznajomić z historią! Wyszło by ci na dobre!
Tobie wyszłoby na dobre, mniej skupiać się na historii, a bardziej na teraźniejszości. Mnie historii uczyć nie musisz - rodzina mojej babci, zginęła na Wołyniu, wymordowana przez banderowców. Tych prawdziwych, z OUN-B. M.in. dlatego, wkurwiają mnie wszelkiego rodzaju nacjonaliści, narodowi socjaliści, faszyści, czy komuniści. Nie tylko niemieccy naziści wielbią Hitlera - takich wielbicieli znajdziesz też w Polsce, Rosji i Ukrainie. Pomimo pamięci o Wojnie Ojczyźnianej i jej poległych bohaterach, najwięcej nazistów jest właśnie w Rosji. Co nie znaczy, że wszyscy Rosjanie, to naziści. Nazywasz wszystkich Ukraińców banderowcami. 2/3 Ukraińców, nawet nie słyszało nigdy o Banderze i nie wie, kim był. Większość debili, także polityków, wywieszajacych czarno-czerwone flagi ukraińskich nacjonalistów, nawet nie wie, co oznaczają. Jak gdzieś, lokalne władze, stawiają pomnik Banderze, czy Szuszkiewiczowi, to nawet nie wiedzą, czym się ci pseudobohaterowie zasłużyli. Poza tym, w ostatnich wyborach do ukraińskiego parlamentu, na nacjonalistycznych zjebów, głosowało zaledwie 3,67% wyborców - głównie z obwodów: lwowskiego i iwanofrankowskiego. Można nie lubić Ukraińców, ale nazywać ich wszystkich banderowcami, to głupota. Prawdziwym zagrożeniem dla uczciwych ludzi jest tylko garstka prawdziwych nacjonalistycznych zjebów - takich, naprawdę wielbiących zbrodniarzy, w rodzaju Hitlera, Stalina, czy Szuszkiewicza (to ten ostatni, był jednym z przywódców OUN, wydających rozkaz do mordu na Wołyniu; akurat Bandera, gówno wtedy mógł, bo siedział w niemieckim obozie).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów