📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No dobra, to niech mnie ktos oswieci, to Wroclaw, nie?
to przecie goclaw maps.google.pl/maps?q=warszawa+goclaw&hl=pl&ie=UTF8&ll=52....
To Wałbrzych! Miasto upadłych górników, gdzie cebula się rozprzestrzenia, a kobiety stają się coraz brzydsze.
Dokładniej Podzamcze na zdjęciu gdzie nie ma hucznych zabaw ani niczego konkretnego oprócz syfu w każdym klubie (na samym podzamczu takowy klub nie istnieje bodajże, lecz dzielnica obok posiada takowe) jaki istnieje, miejsce gdzie w każdym miejscu do zabaw jest ta sama muzyka i te same "rapsy" (Gorzej niż kurwa w radiu, tam przynajmniej jest co jakis czas co innego i nie trzeba płacić)... A przecież to miasto które się tak pięknie rozrastało, a teraz grzybnią nakurwia.
Taka ciekawostka:
Niby budynek mieszkalny, ale niektóre mieszkania są naprawde ogromne w tych budynkach. Nie są to tylko mieszkania gdzie ledwo dwoje ludzi mieszka.
Dokładniej Podzamcze na zdjęciu gdzie nie ma hucznych zabaw ani niczego konkretnego oprócz syfu w każdym klubie (na samym podzamczu takowy klub nie istnieje bodajże, lecz dzielnica obok posiada takowe) jaki istnieje, miejsce gdzie w każdym miejscu do zabaw jest ta sama muzyka i te same "rapsy" (Gorzej niż kurwa w radiu, tam przynajmniej jest co jakis czas co innego i nie trzeba płacić)... A przecież to miasto które się tak pięknie rozrastało, a teraz grzybnią nakurwia.
Taka ciekawostka:
Niby budynek mieszkalny, ale niektóre mieszkania są naprawde ogromne w tych budynkach. Nie są to tylko mieszkania gdzie ledwo dwoje ludzi mieszka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów