tak mi się przypomniała wczorajsza wypowiedź jakiejś uczestniczki, że trasa marszu jest w kółko, bo muszą w kółko przypominać swoje żądania, moim zdaniem żaden facet nie powiedział im dokąd mają pójść
tak mi się przypomniała wczorajsza wypowiedź jakiejś uczestniczki, że trasa marszu jest w kółko, bo muszą w kółko przypominać swoje żądania, moim zdaniem żaden facet nie powiedział im dokąd mają pójść
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wycinać drzewa - absolutnie!!!, płody - jak najbardziej.
"Nie jestem żywym inkubatorem". A co? Pani używa kalendarzyka małżeńskiego i obserwuje śluz z pochwy? Czy ta tępa pizda nie słyszała choćby o prezerwatywie?
Nowy wiek emerytalny w ramach równouprawnienia:
...
Feministki 70 lat
... kamieniołomów !!!
No tak, bo przecież jeśli kobieta będzie chciała zostać kotem to mamy nową płeć lub mrówką.
A teraz zagadka, ile mamy płci ?
Dwie, bo reszta to nie płci tylko jakieś chore gówno wymyślone przez jakichś psychopatów i innych pojebów.
Nowy wiek emerytalny w ramach równouprawnienia:
Kobiety 60 lat
Mężczyźni 65 lat
Feministki 70 lat
Największe polskie organizacje nazywające siebie feministycznymi są za zrównaniem wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn na poziomie 65 lat.
Lewacka logika:
Wycinać drzewa - absolutnie!!!, płody - jak najbardziej.
Pro tip: zasada celowości działania.
Poza tym, gdyby lewacy walczyli o prawo do życia szyszki to wtedy byłoby adekwatne porównanie.
Tylko tak w sumie to ja nie wiem o co one walczą? Przecież żaden normalny chłop tego ruchał nie będzie. Raz że brzydkie a dwa że najebane we łbie jak u cyganki w tobołku. Może one jakiegoś doszkolenia potrzebują że straponem to za chuj się nie da kogoś zaciążyć?
Ja ruchałem, jest zresztą bardzo dużo ładnych feministek które wpasowują się nawet w konserwatywny kanon piękna. Zresztą wolę też takie które są trochę kumate, a takich najwięcej wśród lewicy.
To tylko jakieś korwinistyczne spierdolenie które wmawia wygląd poglądom.
Każda próba zdominowania całego społeczeństwa przez swoją spierdoloną ideologię skończy się niepowodzeniem. Tylko kompromis, respektowanie innych poglądów.
Ale co ja tam wiem, pisda już raz przepierdoliła z tego powodu - widać szykuje się powtórka.
Chetnie porozmawialbym z kazdym debilem o tym w jaki sposob lamane jest w Polsce prawo, konstyrucja, regulaminy i ogolnie uznawane prawa demokratyczne.
Minister sprawiedliwosci jest prokuratorem generalnym i zwalnia sedziow z innymi pogladami - jakim trzeba byc niedojebem, zeby plasowac sie po stronie tego rzadu.
Olbrzymim niedojebem trzeba rowniez byc zeby ustawiac sie za dzidami i pedalstwem, ktore swoje choroby psychiczne probuje wpisac w ramy normalnosci.
Jedni i drudzy sa ubodzy i nie posiadaja zdolnosci samodzielnego myslenia. PiS trzyma sie poparcia tylko dzieki daniu hajsu patologii (ktory juz sie skonczyl) i temu, ze opozycja to lewo zjeby ktorych nikt w Polsce nie chce.
Tusk wroci i pozamiata ten bajzel normalnoscia, tak jak to zrobil w 2007 - gdy Platforma byla partia pluralistyczna z roznymi pogladami.
Tusk wroci i pozamiata ten bajzel normalnoscia, tak jak to zrobil w 2007 - gdy Platforma byla partia pluralistyczna z roznymi pogladami.
Następny debil który wierzy że PO jest alternatywą dla PiS. Ja pierdolę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów