📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem co te małpy kwiczą, a z anglika jestem niezły...
Wszystko zostanie w rodzinie.
Dla tych którym przykro, że nie zrozumieli po angielsku, niosę słowa pokrzepienia: oni nie mówią po angielsku. Mój najlepszy strzał to holenderski ale pewności nie mam. Słychać tam ze dwa razy angielski ale w Holandii każdy go zna więc mógł się pojawić.
Nawzajem się napierdalają, a w tym czasie ciapate gwałcą im żony. Ale ich już nie tkną, bo przecież poprawnośc polityczna i strach
Kamerzysta najlepszy ziomek, odwrócił kamerę w momencie pierdalnięcia kamieniem co by potem dowodu na taśmie nie było Bystrzacha. Łupnięcie natomiast słychać soczyście. Zgaduję, że trafił w oko, które momentalnie spuchło jak brzoskwinia.
Mógł nie jeść ostatnich dwóch kurczaków z kubełka KFC
"you`ll never see her ever again... you filthy bastard, you should be ashamed of yourself, a decent man?"
Podejrzewam, ze zabil albo zgwalcil albo jeszcze cos innego
Podejrzewam, ze zabil albo zgwalcil albo jeszcze cos innego
janlew napisał/a:
Poza tym że zmieniłbym ksiądz na żyd, to wszystko się zgadza. Nooo ale kto co lubi, to już zależy od tego czy się miało rodzinę w AK, czy wśród bolszewików i żydokomuny.
Uderz w kler, a janlew się odezwie. Idź lepiej klękać do kościoła. Ale do konfesjonału, a nie jak w dzieciństwie - księdzu do kutasa
TB303 napisał/a:
Uderz w kler, a janlew się odezwie. Idź lepiej klękać do kościoła. Ale do konfesjonału, a nie jak w dzieciństwie - księdzu do kutasa
Jak bym był ofiarą pedalstwa, to byłbym lewackim półmozgiem jak np. Ty. A pedofili jest więcej niemal w każdym zawodzie, poza lekarzami jeszcze. Chcesz to sobie idź chapać dalej obrzezane dzidy na Czerską, i wysysaj z nich swoje obesrane poglądy. Ja się będę odzywał bo nie lubię jak parchy, że swoją psią wiarą, obecnie w Marksa, obrażają wiarę Polaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów