18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Halunos 2014-07-24, 21:41
Zazdrości, bo nie ma takich wielkich deskorolek dla niej
Zgłoś
xXMolochXx 2014-07-24, 23:30
Ty Ale jajca to faktycznie zostało użyte do skrilexa
Zgłoś
issenpl 2014-07-24, 23:38
Wygrałeś złoty szpadel.
Zgłoś
KrisCFC 2014-07-24, 23:52
Dlones napisał/a:

Kogo to Obchodzi Jak się nie podoba to spierdalaj to Jest Sadistic a nie klub Poprawnej Polszczyzny i Ortografi

Żaden klub, ale kurwa wypada żeby pełnoletni człowiek znał podstawy... poza tym... Mozilla i Google Chrome podkreśla błędy jak coś piszesz... obstawiam, że opera także... więc nie pierdol tylko przeczytaj swoje "wypociny" przed dodaniem na stronę.

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
kaelem 2014-07-24, 23:53
wolę, żeby najebani legalnie prowadzili...
Zgłoś
Cimek 2014-07-24, 23:54 3
Aż dziwne że nikt nie wkleił ]

Zgłoś
m................e 2014-07-25, 0:15
Ameryka, wielcy grubi ludzie wrzeszczą jak pojebani, a kaszalot pewnie zaraz będzie domagał się sądownie odszkodowania i... wygra miliony.
Zgłoś
konradzicho 2014-07-25, 0:18 1
Tak mi się skojarzyło
youtube.com/watch?v=ANKPmyts_J8

PS. Aaaa sorki, było już wcześniej, ktoś tak samo chujowo podlinkował do youtuba jak ja, dlatego przeoczyłem
Zgłoś
crystaldragon 2014-07-25, 0:21
Zwykła mania prześladowcza.
Zgłoś
thewhitestar 2014-07-25, 0:44
Typowi Amerykanie.
Zgłoś
Chorusek 2014-07-25, 1:28
No ameryki to Ty nie odkryłeś

youtube.com/watch?v=j54yGxuk0yo
0:08
A stąd wziął tekst do Scary monsters and nice spirites. ( youtube.com/watch?v=WSeNSzJ2-Jw )
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2014-07-25, 3:52 1
Dlones napisał/a:

Kogo to Obchodzi Jak się nie podoba to spierdalaj to Jest Sadistic a nie klub Poprawnej Polszczyzny i Ortografi

Ty jebany downie, zamiast przeprosić za durny błąd, to się jeszcze plujesz. Co za typ.

Come to papa
Zgłoś
Charles_Manson 2014-07-25, 3:58 2
Mnie bardziej od owego nieszczęsnego, i - na chwałę powszechnego idiotyzmu - zakorzenionego już w języku pisanym "z kąd", interesuje system, podług którego to zwierzę decyduje kiedy używać wielkiej litery w pisowni określonego wyrazu.

Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
Zgłoś
zoorax 2014-07-25, 6:24
"Drill sergeant" rządzi

Born to sleep
Zgłoś
o................i 2014-07-25, 8:41
Charles_Manson napisał/a:

Mnie bardziej od owego nieszczęsnego, i - na chwałę powszechnego idiotyzmu - zakorzenionego już w języku pisanym "z kąd", interesuje system, podług którego to zwierzę decyduje kiedy używać wielkiej litery w pisowni określonego wyrazu.

dla tego typu wypowiedzi/komentarzy/składni czytam sadoli

nie ma to jak miło rozpoczęty poranek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów