📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ty Ale jajca to faktycznie zostało użyte do skrilexa
Dlones napisał/a:
Kogo to Obchodzi Jak się nie podoba to spierdalaj to Jest Sadistic a nie klub Poprawnej Polszczyzny i Ortografi
Żaden klub, ale kurwa wypada żeby pełnoletni człowiek znał podstawy... poza tym... Mozilla i Google Chrome podkreśla błędy jak coś piszesz... obstawiam, że opera także... więc nie pierdol tylko przeczytaj swoje "wypociny" przed dodaniem na stronę.
youtube.com/watch?v=ANKPmyts_J8
PS. Aaaa sorki, było już wcześniej, ktoś tak samo chujowo podlinkował do youtuba jak ja, dlatego przeoczyłem
youtube.com/watch?v=ANKPmyts_J8
PS. Aaaa sorki, było już wcześniej, ktoś tak samo chujowo podlinkował do youtuba jak ja, dlatego przeoczyłem
Zwykła mania prześladowcza.
Typowi Amerykanie.
No ameryki to Ty nie odkryłeś
youtube.com/watch?v=j54yGxuk0yo
0:08
A stąd wziął tekst do Scary monsters and nice spirites. ( youtube.com/watch?v=WSeNSzJ2-Jw )
youtube.com/watch?v=j54yGxuk0yo
0:08
A stąd wziął tekst do Scary monsters and nice spirites. ( youtube.com/watch?v=WSeNSzJ2-Jw )
Dlones napisał/a:
Kogo to Obchodzi Jak się nie podoba to spierdalaj to Jest Sadistic a nie klub Poprawnej Polszczyzny i Ortografi
Ty jebany downie, zamiast przeprosić za durny błąd, to się jeszcze plujesz. Co za typ.
Mnie bardziej od owego nieszczęsnego, i - na chwałę powszechnego idiotyzmu - zakorzenionego już w języku pisanym "z kąd", interesuje system, podług którego to zwierzę decyduje kiedy używać wielkiej litery w pisowni określonego wyrazu.
Mnie bardziej od owego nieszczęsnego, i - na chwałę powszechnego idiotyzmu - zakorzenionego już w języku pisanym "z kąd", interesuje system, podług którego to zwierzę decyduje kiedy używać wielkiej litery w pisowni określonego wyrazu.
dla tego typu wypowiedzi/komentarzy/składni czytam sadoli
nie ma to jak miło rozpoczęty poranek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów