📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dokładnie , bierzcie te brzeróbki w huj , bo jak to widze to rzygam tym bardziej niż gównianymi filmami z wypadków samochodowych które zalewają ten portal robiąc z niego samochodistic .
Teraz jebiecie tym call maybe sraybe i sami nakręcacie tą spierdoloną famę na ten szit , a puzniej dziwicie sie, jak to sie dzieje ,że ludzie takiego gówna sluchają , no słuchają bo to famują kurwa ... : L ooOOOoooL !
akurat do piesków nic nie mam , ale ten syf niszczy wszysto co mogło by być fajne.
Teraz jebiecie tym call maybe sraybe i sami nakręcacie tą spierdoloną famę na ten szit , a puzniej dziwicie sie, jak to sie dzieje ,że ludzie takiego gówna sluchają , no słuchają bo to famują kurwa ... : L ooOOOoooL !
akurat do piesków nic nie mam , ale ten syf niszczy wszysto co mogło by być fajne.
Proszę, wypierdalajcie z tą piosenką z sadistica.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów