czyli the best of klocuch12. Mistrz recenzji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jest jeszcze zwykłym dzieciakiem, w dodatku uzależnionym od gier i z pewnością nauce nie poświęca dużo czasu, a jak z pewnością wie większość z Was - nauka kształtuje umysł, czyt. mózg, a mózg to mięsień.
A jak trenujemy mięsień, to się on z czasem bardziej usprawnia ("rozrasta").
Tutaj wina leży po stronie rodziców, że do czegoś takiego dopuścili, z pewnością rozwój tego dziecka został bardzo spowolniony i w przyszłości nie tyle co się zatrzyma, ale zacznie cofać.
Ktoś napisze "A co z wrodzoną inteligencją"? Za słaby charakter nie można go obwiniać, bo to geny, a tutaj nikt z Nas nie ma wyboru jakie otrzyma.
Tak czy siak wina rodziców...
Także tu nie ma się z czego śmiać, można co najwyżej płakać.
A o Maćku to nawet pisać nie będę...
A jak trenujemy mięsień, to się on z czasem bardziej usprawnia ("rozrasta").
Tutaj wina leży po stronie rodziców, że do czegoś takiego dopuścili, z pewnością rozwój tego dziecka został bardzo spowolniony i w przyszłości nie tyle co się zatrzyma, ale zacznie cofać.
Ktoś napisze "A co z wrodzoną inteligencją"? Za słaby charakter nie można go obwiniać, bo to geny, a tutaj nikt z Nas nie ma wyboru jakie otrzyma.
Tak czy siak wina rodziców...
Także tu nie ma się z czego śmiać, można co najwyżej płakać.
A o Maćku to nawet pisać nie będę...
Splinter Cell - " tylko ciemno troche ja t musze przestawić " .. jebłem.
Up up
ZnaFca kurffa.
A mnie się wydaje, że on tylko te pierwsze "recki" robi na poważnie, a teraz gdy wie, że ludzie go lubią oglądają jego filmy, to robi je dla jaj i sam już nie wie co wymyślać. Ten kto oglądał wszystkie jego recki ,od razu zauważy różnicę.
ZnaFca kurffa.
A mnie się wydaje, że on tylko te pierwsze "recki" robi na poważnie, a teraz gdy wie, że ludzie go lubią oglądają jego filmy, to robi je dla jaj i sam już nie wie co wymyślać. Ten kto oglądał wszystkie jego recki ,od razu zauważy różnicę.
Współczuję mu, bo za kilka lat jak już (jeśli!) się trochę ogarnie i obejrzy te filmiki, to wstyd mu będzie jak cholera.
@2xUP, też tak mi się wydaje. A tu wszyscy jadą po nim, koleś widać jajca sobie robi, bo zwiększa sobie w ten sposób oglądalność szczególnie pod koniec widać jak gra w minecrafta i, że "ludzi spotyka", no kurwa, prośba, przecież to słychać że to wkręt i nie pierwszy raz w to gra (ma za dużo itemów, więc nie możliwe aby nie spotkał tych potworów wcześniej)...
Ale to trzeba być pierdolnietym, żeby biegów nie zmieniać na manualu
takie ostre materiały powinny być na hardzie
Chyba wiem kogo wybiorą mądrzy Polacy na prezydenta RP za paręnaście lat.
04:26 To jest właśnie co? Sprint Cel Chostory?
Wlasnie przez takich klocuchow w kazdej grze , na samym poczatku musimy sie jebac z chujowymi turtorialami . A klocuch jako jedyny nie potrafi ich przejsc ahahahahah
myslalem ze to dziewczyna
Dlaczego tego qwa dzieciaka dopuszczacie do Sadola???? pytam się was moderatorzy ! eh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów