czyli the best of klocuch12. Mistrz recenzji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wytrzymalem do konca. Mam cicha nadzieje, ze autor tego nie tworzy na powaznie x(
przynajmniej mówi "włączam" więc lepiej od 80% cieciów z radia i telewizji, i lepiej niż 90% was.
Ja pierdole...
gdyby był filmik ze srającym psem dałbym piwko, ten filmik na to nie zasługuje bo po prostu kurwa nie jest śmieszny.
dla określenia jak jest chujowy dodam pare parafraz: suchy jak żart bongmana, sachara żartu, bongman suszy susz
dla określenia jak jest chujowy dodam pare parafraz: suchy jak żart bongmana, sachara żartu, bongman suszy susz
zginoł, zginełę, zgniłę? ale odepchnoł...dobry jest. Myślę, że spokojnie mógłby pracować w wielu redakcjach zajmujących się recenzjami gier. W wielu na raz.
Coraz częściej przekonuję się, że przed wrzuceniem filmu zamiast jakichś tokenów itd powinna być jakaś prosta całeczka do obliczenia. Ile by to nam oszczędziło cierpień!
Ostatnia część demaskowania Klocucha12 - nawet trochę żal mi się go zrobiło.
@up
Na Sadisticu jest wiele osób, posiadających różne zainteresowania. Jeśli tego nie rozumiesz - idź na kwejka, tam jest wszystko dopasowane do Twojego gimnazjalnego gustu.
Na Sadisticu jest wiele osób, posiadających różne zainteresowania. Jeśli tego nie rozumiesz - idź na kwejka, tam jest wszystko dopasowane do Twojego gimnazjalnego gustu.
Ale ja sie pytam kurwa o co chodzi?!
od drugiej połowy powinna zaczynać się jeszcze PSY - GANGNAM STYLE "xD"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów