czyli the best of klocuch12. Mistrz recenzji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeśli jeszcze ktoś wierzy, że ten Klocuch to prawdziwy dzieciak, a nie jakiś troll, który tylko udaje bachorka neo to jest pod wrażaniem braku dystansu Tym bardziej, że to się już robi nudne
3m napisał/a:
Jeśli jeszcze ktoś wierzy, że ten Klocuch to prawdziwy dzieciak, a nie jakiś troll, który tylko udaje bachorka neo to jest pod wrażaniem braku dystansu Tym bardziej, że to się już robi nudne
Wiedziałem, że czegoś mi tu brakuje ale już przyszedł ten pan, co to wszędzie widzi teorie spiskowe. Wszędzie jest fejk, każdy go okłamuje- taki matrix trochę.
Polecam ci- nie tylko teraz ale także w życiu- najpierw coś zbadać a potem pierdolić głupoty, mianowicie wejdź na jego kanał i obczaj inne filmiki na których występuje w "całej swojej osobie"- mówi, rusza się żyje!
Aaaa i zapomniałbym
pener zrób coś. jak ktoś da temu piwo od razu bana mu
ta tępa pizda kojarzy Smudę z plakatu z biedronki. Ja pierdolę jak kurwa brak mi słów to szok.
2:42 nie widzicie nic podejrzanego w kształcie strumienia energii wydobywającym się z laski maga?
Odwalcie się od Klocucha !!!! Kocham jego recenzje i nikt ani nic tego nie zmieni !!!
Smudronka - ten kto to wymyślił jest moim bohaterem!
"Super wonsz"
Oto nasz ulubiony celebryta z YouTube. Tak to Klocuch12 i jego najnowsze nagranie.
PS: Dźwięk został nagrany najnowszym mikrofonem Srajtaśma xzw1200, dlatego zauważamy tak dobrą jakość ścieżki dźwiękowej.
PS: Dźwięk został nagrany najnowszym mikrofonem Srajtaśma xzw1200, dlatego zauważamy tak dobrą jakość ścieżki dźwiękowej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów