📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pierwszy filmik to urywek z "Gaki no Tsukai" (bodajże Entuzjastyczni Nauczyciele). Kiedyś, dawno temu, kiedy jeszcze internet z szybkością 256 kb/s był powodem ku zazdrości pojawił się filmik, gdzie pewien Japończyk liczył od 1 do 100 po angielsku (Ten, ten, ten...) Kojarzycie? To właśnie z tej serii (Gaki no Tsukai). W skrócie jest paru ziomków: Matsumoto, Hamada (Downtown); Hōsei Yamasaki; Tanaka, Endo (Coq au Rico). Co roku nagrywają gry No-Laughing (Żadnego-śmiechu). Jeśli ktoś się zaśmieje dostaje bata w dupę. Jeśli ktoś zainteresowany to odsyłam do [batsugame.pl]
...
Jaranie się Japonią to pedalstwo, a anime i manga, to ciota i chuj.
Grafiki nie wstawię, bo mi się nie chce.
Grafiki nie wstawię, bo mi się nie chce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów