📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wszyscy by mu wyjebali... a tam pierdolicie, połowa pewnie by odwzajemniła buziaczka
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Kiedyś trafi na Polaka tylko na to czekam
a w polsce to albo dostaniesz wpierdol albo co się patrzysz jebany cebulaku zarabiam 1200 złotych i dostaniesz wpierdol ty jebana polska kurwo
w normalnym cywilizowanym kraju jak się ktoś na kogoś patrzy to ta osoba albo się do ciebie uśmiechnie, albo się zapyta czy się przypadkiem nie znamy
a w polsce to albo dostaniesz wpierdol albo co się patrzysz jebany cebulaku zarabiam 1200 złotych i dostaniesz wpierdol ty jebana polska kurwo
@up: Też ogladaliśmy Testovirona.
w wasze nadstawione ryje. Ale jako doktor filozofii szczam. I będę szczał. Mój mocz to fluid drogocenny, doktorski, filozoficzny.
zakazane mordy?kryminaliści?księża lub zakonnice?
koleś z 0:18 zachował się jak jakaś pizda na jego miejscu koleś już by topił się w kałuży krwi.
typy z filmiku, w większości cieszą miche z kolei kobietom w większości się to nie podoba... o chuj tu chodzi ?
gościu z 0:20 to full total pedał, gah całuje mu dziewczyne,a ten sie patrzy, ja pierdole, zajebałbym od razu bez strzału ostrzegawczego
Co koleś powiedział w 1:45?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów