📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pulpet93 napisał/a:
Akurat w tym przypadku bambo prawidłowo postąpił
Piąchopiryna na sen za taki "żarcik" jest jak najbardziej na miejscu. I dziwi mnie taki wysyp na przypadkowoskórnego. Postąpił słusznie.
Wyjebane w typa, każdy normalny człowiek stara się trzymać z dala od jakichś ulicznych szarpanin [tym bardziej z czarnymi] a w razie czego jest gotowy [znając realia] na wszystko. Tutaj typowy wyborca demokratów, wyluzowany, rzeczywistość zna z CNN i cóż - zderzenie z realiami miał ciężkie
matti1987 napisał/a:
Tak się kończą zabawy z dzikimi zwierzętami.
komentarz z największą ilością piw,
kurwa,
sorry A i P, bo widzę że macie dla kogo pisać i tworzyć tematy
wiec ponowna prośba do adminów, od wielu lat..........aby utworzyć dla nich odpowiednią stronę
notak napisał/a:
komentarz z największą ilością piw,
kurwa,
sorry A i P, bo widzę że macie dla kogo pisać i tworzyć tematy
wiec ponowna prośba do adminów, od wielu lat..........aby utworzyć dla nich odpowiednią stronę
też się wkurwiłem. mój powinien mieć najwięcej.
w dobie koronawiruda i innego zaraźliwego gówna taki całusek to większe zagrożenie życia i zdrowia niż strzał w ryj - w sądzie się wybroni, a leżący cipex jeszcze dostanie lepę od sanepidu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów