📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Komarzysta91 napisał/a:
S
Szukaj pod
Edit: Kiedys tak szło znaleźć
Wyjebane. Temat śledziłem tu dokładnie i widziałem co trzeba. Niech szuka ten, kto nie widział. A temat oczywiście usunięty 2-3 dni po dodaniu tej fotki, ktoś spękał bo link zaczął latać po całym Internecie itp
dEstabil_ napisał/a:
Wyjebane. Temat śledziłem tu dokładnie i widziałem co trzeba. Niech szuka ten, kto nie widział. A temat oczywiście usunięty 2-3 dni po dodaniu tej fotki, ktoś spękał bo link zaczął latać po całym Internecie itp
Chuja wiesz w nogach śpisz i gazetą się przykrywasz
Dobrze, że zapisałem sobie calutki temat chwile przed zablokowaniem
Ja właśnie kuva nie zdążyłam ale zdjęcia mam
Komarzysta91 napisał/a:
Czlowiek naprowadza na temat a oni nie szukają
nie mam w ogóle ciśnienia poznać sedno sytuacji ale twoje pierd,lenie mnie wk.rwiło . Ty jesteś jak : wiem ale nie powiem.
Moim zdaniem kierowca autobusu powinien dostać podwyżkę. Jezdnia jest od jeżdżenia, a nie od patolo-ustawek
prophetess napisał/a:
Ja właśnie kuva nie zdążyłam ale zdjęcia mam
Podrzuć pw. Temat wraca bo sądzą drivera.
Dobrze, że zapisałem sobie calutki temat chwile przed zablokowaniem
Podeślij pw proszę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów