📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten sam wypadek z dwóch samochodów! CO ich wzięło na te kamerki!?
fajnie ze w filmikach z marca 2012 sa filmy z 2011..........................
1:17 i 2:08 ten sam wypadek nagrany z 2ch różnych pojazdów.
końcówka zjaebista
czy ktoś mógłby wątpić że to rosja?
jpd ale z was trole sa ...
zamiast cieszyc sie napierdalaniem w siebie aut to sie plujecie o jakies literki ... powagi
zamiast cieszyc sie napierdalaniem w siebie aut to sie plujecie o jakies literki ... powagi
MudPie napisał/a:
Tak. Jak byk masz napisane, że jest literka A, więc nie jest to pierwsza kompilacja, to wpadasz robisz burdel i spam, jak troll, który nie umie czytać ze zrozumieniem i jeszcze ma wąty.. aby tylko rozwalić temat i robić flejmy, gdybym był modem dostał byś 3 miesiące odpoczynku za coś takiego.
mam napisane ze jest literka A, więc NIE jest to pierwsza kompilacja. super zdanie, grunt że w chuj logiczne, naucz sie pisać synku a później możesz mnie pouczać. a co do bmw, to żebym nie musiał powiedziec kto z twojej rodziny to "StereoTyp" jeśli wiesz co mam na myśli
Drogie Panie, Drodzy Panowie: Oświadczam wszem i wobec iż strona sadistic.pl dowodzi na całej linii że nasi sąsiedzi (czyt.ruskie) po prostu nie umieją jeździć i poza kartą rowerową żadne inne uprawnienia do kierowania pojazdami z silnikami spalinowymi nie powinny być im dostępne gdyż każda kompilacja wypadków samochodowych jest w języku rosyjskim ... przepraszam ruskim. I kto powie że baby są najgorszymi kobietami niech pomyśli o ruskim kierowcy to zmieni zdanie hy hy
a i jeszcze taka zagadka...
Kiedy rusek zatrzymuje się przy wypadku?
jak jego auto nie nadaje się do dalszej jazdy lub ucieczki
a i jeszcze taka zagadka...
Kiedy rusek zatrzymuje się przy wypadku?
jak jego auto nie nadaje się do dalszej jazdy lub ucieczki
jak ogladam na yt czy na sadolu filmiki z wypadkow to 90% tych filmikow to rosja, oni jezdza jak po kleju...
BMWswap napisał/a:
mam napisane ze jest literka A, więc NIE jest to pierwsza kompilacja. super zdanie, grunt że w chuj logiczne, naucz sie pisać synku a później możesz mnie pouczać. a co do bmw, to żebym nie musiał powiedziec kto z twojej rodziny to "StereoTyp" jeśli wiesz co mam na myśli
jesteś żałosny. idź sobie bączki pokręć pod ikeą, tylko uważaj żeby się twoja fura nie rozpadła po drodze i nie zrobiła komuś krzywdy, chodź nie , bo nie ma już śniegu to nawet nie będzie miała siły aby zrobić bączka na suchym, więc zaparz sobie herbaty tak będzie bezpieczniej.
3:22 2013 rok. Nieźle!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów