szalony kierowca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tru hardkor, dobry jest. Ja tak jeżdżę w BF3 na transporterze opancerzonym
Przydało by mu się wyjebać, by się huj nauczył. Lub pały z na przeciwka i utrata prawka . . .
pierdolnięty nie szalony
zaniedlugo admini dodadza nowy punkt do regulaminu co do komentarzy Fuzdorah z skyrima:P
a tak bardzo pragnolem aby sie spierdolil
cracker10 napisał/a:
Ciekawe czy by na naszych drogach tak zaszpanował w tych dziurach i koleinach.
byłoby bardziej zbliżone do warunków na wodzie, efekt fali
kierował kamerzysta na końcu widać jak zabiera rękę z kierownicy.
Jak by kamerzysta był spoko gościem z sadystycznym poczuciem humoru to przypierdolił by po hamplach
Jak by kamerzysta był spoko gościem z sadystycznym poczuciem humoru to przypierdolił by po hamplach
A później jeden z drugim płaczą: "Bo NFZ nie chce refundować protezy nogi..."
Rafal1757 napisał/a:
ja się pytam kto kurwa kierował
kamerzysta: 01:20 widać rękę na kierownicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów