📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
To już na pulsie lecą lepsze...
no właśnie to żaden z nich, nie mogę go nigdzie znaleźć, akcja się w części rozgrywała na takiej wyspie, potem tych zombich trzymali w stodole.. chuj tam, ale dzięki za odpowiedź chłopaki
Nuda jak chuj, ten film to material CIA stworzony do razenia przeciwnikow nuda.
daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Daj im czego chca, daj im opowiesci, daj im mozliwosc do byia calkowicie inna osoba, daj im rozwiazywac problemy,daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
fail, nie da sie tak łatwo naklejki z szyby zdrapać
Morał z tego filmu? Zawsze zapinaj pasy!
Teraz jak ktoś się spyta, czemu ciągle zapinam pasy, odpowiem mu, że primo- To trzecia zasada zombielandu, secundo- żeby po wypadku nie zjadł mnie kierowca ^^
Po obejrzeniu- dobry film. Głębszy, niż lektury na języku polskim...
Teraz jak ktoś się spyta, czemu ciągle zapinam pasy, odpowiem mu, że primo- To trzecia zasada zombielandu, secundo- żeby po wypadku nie zjadł mnie kierowca ^^
Po obejrzeniu- dobry film. Głębszy, niż lektury na języku polskim...
Prawdziwy facet zrobi wszystko dla swego dziecka... (podobnie jak matka- lecz nie ma tyle siły)
Gadajcie i piszcie co chcecie zhejtowane gimby XD ale...
Prawdziwy facet zrobi wszystko dla swego dziecka... (podobnie jak matka- lecz nie ma tyle siły)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów