Wyobraźcie sobie środek nocy, leżycie w łóżku w głębokim śnie. Nagle budzi was telefon od najlepszego znajomego. Potrzebuje pieniędzy bo przegrał je w pokera, które musicie mu natychmiast dostarczyć inaczej będzie miał wielkie kłopoty. Jakie by były wasze reakcję ? Parę osób miało okazję doświadczyć takiej przygody
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@teken
Dokładnie, tak jak mowisz i jak przedmowca wczesniej, piwo ssie, ale reklamy naprawde maja dobre.. jak piwo nie moze samo sie zareklamowac to trzeba dopomoc
Dokładnie, tak jak mowisz i jak przedmowca wczesniej, piwo ssie, ale reklamy naprawde maja dobre.. jak piwo nie moze samo sie zareklamowac to trzeba dopomoc
Jakbym posiadał te pieniądze ,a mój naprawdę dobry kumpel był w tarapatach to nawet bym się nie wahał , zresztą już dwa razy pomagałem ziomkowi może nie aż w takich tarapatach .
Raz pożyczyłem mu kasę na zakup auta , a drugi raz na jego rejestrację bo kończył się już termin i musowo trzeba było go zarejestrować a auto było świeżo ściągnięte zza granicy i były to o wiele większe pieniądze niż 300 euro i teraz też jakbym dysponował kasą a chciałby pożyczyć to nie byłoby problemu
Raz pożyczyłem mu kasę na zakup auta , a drugi raz na jego rejestrację bo kończył się już termin i musowo trzeba było go zarejestrować a auto było świeżo ściągnięte zza granicy i były to o wiele większe pieniądze niż 300 euro i teraz też jakbym dysponował kasą a chciałby pożyczyć to nie byłoby problemu
Zna ktoś link na YT do tego?
Vincent24 to Aśka, albo ma nieswojego kompa ^^
Vespa, masz może link do tej reklamy na YT? Przydałoby mi się do mojego szkolonka z reklamy. Piwo za wstawkę!
nie raz jechałem gdzieś w środku nocy. czasem ktos zapił na jakimś wypizdowie i nie miał hajsu na taksę, czasem jakieś większe gówno. sam też kilkakrotnie z takiej pomocy korzystałem. od tego się ma przyjaciół. dobrze jest mieć człowieka, który, gdy jesteś w ciemnej dupie, nigdy nie powie ci 'sory, nie mam czasu'.
po co wstawiać te nie polskojęzyczne wstawki?
Jebać wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
A możesz teraz wrzucić to normalnie do internetu? Bo aż mnie zaciekawiło co tam na kompie trzymasz takiego świetnego że próbujesz się pochwalić
Wyobrażam sobie minę wszystkich po oświadczeniu "autem przyjechałem"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów