18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jbone 2014-01-20, 14:46
pierdolony bękart,z matki suki,wydalony z nie tej dziury co trzeba.czyli słowem ścierwo.
Zgłoś
Zimny_browar 2014-01-20, 14:47
Aż mi się wstyd za takiego debila zrobiło.
Zgłoś
makarro 2014-01-20, 15:09
dziadek cię wyczuł, cebulowy śmierdzielu xD
Zgłoś
arek12101 2014-01-20, 15:45 1
Wpuścić chamstwo na salony :/
Zgłoś
tigerqaz 2014-01-20, 16:12
Nie podoba się???
No kurwa pewnie że nie.

Dałem Ci piwo z cyjankiem. Smacznego...
Zgłoś
johny_walker 2014-01-20, 16:42
komentarze mają więcej piwek niż film
Zgłoś
W................1 2014-01-20, 17:28 2
MoTIko napisał/a:

No nie ma co, popisałeś się inteligencją.

To uczucie kiedy komentarz ma więcej piw niż post.
Zgłoś
skibielec 2014-01-20, 17:44
Ostatni raz uśmiałem się tak, gdy smarowałem chleb...
Zgłoś
Zarammoth 2014-01-20, 19:37
Wookash1111 napisał/a:

To uczucie kiedy komentarz ma więcej piw niż post.

A żeby miał niemal 6-krotnie więcej piw to już prawdziwa rzadkość
Zgłoś
kenzol 2014-01-20, 20:27
Gdy prof. Bogusław Wolniewicz stanowczo sprzeciwił się obniżeniu poziomu nauczania na Uniwersytecie Warszawskim, to go wyrzucono z uczelni. Profesor po prostu nie chciał zaliczać przedmiotu zwykłym debilom i leserom. Uczelnia nie mogła się na to zgodzić, bo zależało jej na jak największej liczbie studentów, bo każdy student to pieniądze od państwa. I dzięki temu na studia dostanie się teraz każdy debil, który ledwo zdał maturę. Na wielu kierunkach jest więcej miejsc niż chętnych. To wszystko powoduje, że dzieją się takie rzeczy jak na tym filmiku. Zwykły cham, zwraca się do prowadzącego na "ty", zachowuje się w sposób chamski, który nie przystoi osobie, która będzie się szczycić tytułem magistra. Gdyby na wszystkich uczelniach w kraju zmniejszono liczbę miejsc o połowę, to studiowaliby tylko zdolni i nie byłoby takich przypadków jak tutaj. Niedługo studenci zaczną zakładać kosze na śmieci profesorom, tak jak to się dzieje w gimnazjum.
Zgłoś
p................8 2014-01-20, 21:33
Ależ przepiękna, soczysta cebula. Proponuję dodać opcję obok dawania piw, dawać np cebulę dla takich jak tu intelektualistów czy np ch**a do dupy, żeby odpowiednio kwalifikować osobniki tego portalu
Zgłoś
dram09 2014-01-21, 1:44
Heh, tak czytam te nasze komentarze, i co widzę? Nadzieję, że jednak mamy normalnych ludzi w Polsce, dziękuje wam.

Swoją drogą, jebany filmik a ile "emocji" w człowieku wzbudza.
Zgłoś
GatecrasherKO 2014-01-21, 1:44
Varyz napisał/a:

Do autora: Jesteś zerem... no i per 'ty' z wykładowcą? Kurwa no... i tacy ludzie walczą o wykształcenie. Weź łopatę, rowy udrożnij to się na coś przydasz społeczeństwu.

Bez szkoły sobie chłopak nie poradzi nawet w rowie.
Zgłoś
Antidesperate 2014-01-29, 3:17
Nie wiem czy wiesz, ale tym filmikiem zostałeś jako pierwszy nominowany do tytułu DEBIL MIESIĄCA na sadistic.pl Myślę, że styczeń 2014 należy do Ciebie
Zgłoś
c................1 2014-01-29, 4:46
Ty idioto ! Łamanie kołem było by bardzo łagodną karą jak na taki brak szacunku!

Antidesperate napisał/a:

Nie wiem czy wiesz, ale tym filmikiem zostałeś jako pierwszy nominowany do tytułu DEBIL MIESIĄCA na sadistic.pl Myślę, że styczeń 2014 należy do Ciebie

Tak, myślę, że definitywnie styczeń jest jego. Nawet w gratisie dał bym mu miesiąc luzu, a nie tydzień !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem