18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:35
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
🔥 Przycinanie żywopłotu - teraz popularne
Kto obczai co koleś mówi w 1:00 jest moim bogiem.

"Ja już wam pokażę, wam pokażę dzisiaj dobry, dobry taki program, lepszy od Nerona, nazywa się City Burger. Wchom przeglądarkę internethowom, yyy, w Guglach wpisujemy City Buhdel, Sidy Burdel, ksype. Ypoboeotu pierwszy link. Głosujemy na prezydenta, donaldy nau, ja go mam już pobranego, edyno, eano, edygo."

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maadafaka 2010-11-15, 19:26 1
co zaa Gościuuuu o ja pierdole....
Zgłoś
hub13xxx 2010-11-15, 19:27 1
kasuj pytę >>kopiuj pytę xD )
Zgłoś
t................9 2010-11-15, 19:29 1
kasuj pitę....
synek wypierdalaj do logopedy bo nic nie wiem co mówisz
Zgłoś
salsamichal 2010-11-15, 19:35 1
miodek byłby zachwycony
Zgłoś
B................t 2010-11-15, 19:41 2
Misiek nie płacz, kupię ci chechłacz!
Zgłoś
darksun 2010-11-15, 19:59
wiecie co wam kurwa powiem?

dzieciak to kurwa mózg komputerowy... tylko ze:

Artykuł 77. stwierdza, że owy użytek zostaje wyłączony dla min. programów komputerowych. Równa się to z
ZAKAZEM DZIELENIA SIE W SIECI PROGRAMAMI KOMPUTEROWYMI osobom innym niż uprawniony z licencji tego programu. Żeby było śmieszniej, ustawa nie definiuje pojęcia "program komputerowy". W języku prawniczym najczęściej jest on rozumiany jako "zespół komend przeznaczonych do wykonania przez komputer, zapisany w języku zrozumiałym dla tego komputera".

wiecie co wam powiem:

Artykuł 77. stwierdza, że owy użytek zostaje wyłączony dla min. programów komputerowych. Równa się to z
----------> zakazem dzielenia się w sieci programami komputerowymi<----------- osobom innym niż uprawniony z licencji tego programu. Żeby było śmieszniej, ustawa nie definiuje pojęcia "program komputerowy". W języku prawniczym najczęściej jest on rozumiany jako "zespół komend przeznaczonych do wykonania przez komputer, zapisany w języku zrozumiałym dla tego komputera".

młody...
powiem ci w skrócie:
>>> zakazem dzielenia się w sieci programami komputerowymi<<<
osobom innym niż uprawniony z licencji tego programu. Żeby było śmieszniej, ustawa nie definiuje pojęcia "program komputerowy". W języku prawniczym najczęściej jest on rozumiany jako "zespół komend przeznaczonych do wykonania przez komputer, zapisany w języku zrozumiałym dla tego komputera".

młody...
powiem ci w skrócie:
osobom innym niż uprawniony z licencji tego programu.

młody...
powiem ci w skrócie:
Zgłoś
R................n 2010-11-15, 19:59 2
mam gwiazdora ustream.tv/recorded/1920126
od poczatku kurwa wiedziałem ze to jakaś swinia
Zgłoś
darksun 2010-11-15, 20:00 1
młody...
powiem ci w skrócie:
osobom innym niż uprawniony z licencji tego programu. Żeby było śmieszniej, ustawa nie definiuje pojęcia "program komputerowy". W języku prawniczym najczęściej jest on rozumiany jako "zespół komend przeznaczonych do wykonania przez komputer, zapisany w języku zrozumiałym dla tego komputera"
Zgłoś
beerek 2010-11-15, 20:05 2
Kiedy jestem napruty jak świnia mówię wyrażniej
Zgłoś
Longerus 2010-11-15, 20:24 1
Szkoda ze nie pokazał nam jak ściąga i instaluje to dopiero by się naopowiadał
Zgłoś
WojWac85 2010-11-15, 20:30
CD BURDEL...no tak jak wypalisz płytki i poukładasz je tak jak nasz wspaniały lektor się wysławia to nazwa programu pasuje...mamy wolność słowa i dostęp do internetu więc jest z czego przynajmniej miche cieszyć
Zgłoś
michalsiu 2010-11-15, 20:53
Wydaje mi sie, ze powiedzial "PO TYM JAK"
Zgłoś
ŻydGejNiemiec 2010-11-15, 20:55
do jest ten typ z plemienia mohameda abdu habasi maldali
Zgłoś
exuro 2010-11-15, 21:14
Chodzą plotki, że autor tego filmiku jest poważnym kandydatem na zawiadowcę stacji.
Zgłoś
t................9 2010-11-15, 21:33 2
darksun napisał/a:

wiecie co wam kurwa powiem?

dzieciak to kurwa mózg komputerowy... tylko ze:

Artykuł 77. [ ble ble ble ]
młody...
powiem ci w skrócie:

wiypierdalaj z takim pierdoleniem
piszesz rzeczy ogólnie wiadome i przez takich debili jak Ty muszę dłużej stronę przewijać a piszesz (ctrl+c,ctrl+v) aby pisać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem