Niesamowity przejazd Cedric'a Gracii !! Nadal postuluje o to aby popierać inne sporty niż tylko piłkę nożną !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Mój rower to by się złamał przy tym pierdolnięciu a ja no cóż pewnie też
a co Wy macie do tej piłki nożnej? Jak wam przeszkadza to załóżcie sobie Związek Downhillu, zbudujcie trasy, zachęćcie ludzi do oglądania i zdobądźcie sponsorów którzy wam to sfinansują. Czemu piłka nożna jest finansowana? Bo w łatwy sposób można oglądać calutki mecz na stadionie więc masz 90 min sportu, a nie jak w przypadku rajdów, downhillu, motocrossu stoisz sobie w jednym miejscu i widzisz przez 10sek kolesia który umyka przed oczami. Poza tym mówienie że piłka nożna jest najbardziej dofinansowana to też trochę na wymysł bo najwięcej z budżetu państwa dostają lekkoatleci, kajakarze i pływacy. Nawet związek siatkówki dostaje więcej z budżetu państwa więc odpierdolcie się od tej piłki nożnej i od tego skąd trawę - jak dla mnie to mogą nawet z Sahary jeśli tylko chcą...
u nas w okolicy mieli trasę do DH w lesie ,ale księdzu przeszkadzało i dostali nakaz rozbiórki
gistlee
Każdy ma swoje zdanie, ja wiem jak wygląda sprawa m. in. kolarstwa górskiego i motocrossu w Polsce a jak po za ich granicami. Wiąże się to z tym przede wszystkim, iż w Polsce te sporty są praktycznie nie znane, i dlatego jest mało sponsorów, którzy chcą sponsorować te sporty. Gdyby były pieniądze tak jak z granicą i można by było wybudować tory motocrossowe z prawdziwego zdarzenia, tak samo trasy downhillowe, gdzie jest wielki telebim i można relacje oglądać na mecie albo przez internet byłoby całkiem inaczej. W Polsce nie ludzie nawet nie wiedzą kto to jest Tadeusz Błażusiak ..... A w USA biją się z nim o wywiady.
Każdy ma swoje zdanie, ja wiem jak wygląda sprawa m. in. kolarstwa górskiego i motocrossu w Polsce a jak po za ich granicami. Wiąże się to z tym przede wszystkim, iż w Polsce te sporty są praktycznie nie znane, i dlatego jest mało sponsorów, którzy chcą sponsorować te sporty. Gdyby były pieniądze tak jak z granicą i można by było wybudować tory motocrossowe z prawdziwego zdarzenia, tak samo trasy downhillowe, gdzie jest wielki telebim i można relacje oglądać na mecie albo przez internet byłoby całkiem inaczej. W Polsce nie ludzie nawet nie wiedzą kto to jest Tadeusz Błażusiak ..... A w USA biją się z nim o wywiady.
Wolałbym oglądać to np. w lesie niż pójść na stadion i patrzeć jak najebani kolesie się wyzywają i leją z tego powodu , że 11 facetów nie jest z ich miasta ..
:japierdole:
:japierdole:
Nie z takich opresji się wychodziło.
Ostatnio zahaczył mnie samochód i nie wyglebiłem
W dodatku na przejściu dla pieszych
Ostatnio zahaczył mnie samochód i nie wyglebiłem
W dodatku na przejściu dla pieszych
w noge może grac prawie każdy, a na rowerze tak już zapierdzielają nieliczni, No nie wiem co sie tak podniecacie takimi sportami.
Kupcie sobie rowerki za 7-9tys i ogień
Kupcie sobie rowerki za 7-9tys i ogień
podnoszenie ciężarów to jest sport
Szacun. Niech zrobi tak na polskiej drodze a będzie mistrzem.
Powiem szczerze, że nie wiem co on niby takiego zrobił, może dlatego że się na tym znam. Na moje po prostu przejechał sobie rowerem na pełnej.
Bitch please...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów