📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na chuj mnie napisy?
a u mnie w mieście manekinki mają staniki założone pod bluzkami, bo im suty za bardzo sterczały, ha takie robią teraz!
Dobrze, że tłumaczone...
Z PiSem to on akurat ma guzik wspólnego, bo to za rządów tej socjalistycznej partii wnerwił się na stan naszego kraju, rzucił paszport i na stałe przeniósł się do Ameryki Południowej. A z PiSu to taka partia katolicka jak ze mnie mongolska baletnica. Banda idiotów i sekciarzy. Jak zresztą cała banda czworga
@damian1234345678
Nie "ów wspomnianym podejściem", tylko "owym wspomnianym podejściem". Boże, jak mnie drażni obecna plaga używania "ów", bo brzmi mądrze, przy jednoczesnym nie odmienianiu tego zaimka... -_-'
Nie "ów wspomnianym podejściem", tylko "owym wspomnianym podejściem". Boże, jak mnie drażni obecna plaga używania "ów", bo brzmi mądrze, przy jednoczesnym nie odmienianiu tego zaimka... -_-'
1. Napisy nie przeszkadzają, bo wtedy takie filmy można obejrzeć bez dźwięku np. w szkole na zajęciach, w robocie itp.
2. Dobrze gada o babkach.
3. No i wreszcie - Co za ćmoki przy filmie o babskich dupach wpierdalają się z polityką w komentarzach ?
PS. Tak to jest, że 99,9% z jadących po Cejrowskim może tylko pomarzyć o jego życiu. Ale takie jest życie,
jeden ktoś żyje, robi to co chce, znają go w kraju i na świecie, tworzy dobro publiczne, filmy, książki itp
a inny rodzi się, żre, sra, śpi, haruje, a potem umiera. Nie zapisze się w historii, nikt o nim nie będzie pamiętał.
Co do Cejrowskiego to wydaje mi się, że ma w dupie co o nim piszą i jak po nim jadą.
2. Dobrze gada o babkach.
3. No i wreszcie - Co za ćmoki przy filmie o babskich dupach wpierdalają się z polityką w komentarzach ?
PS. Tak to jest, że 99,9% z jadących po Cejrowskim może tylko pomarzyć o jego życiu. Ale takie jest życie,
jeden ktoś żyje, robi to co chce, znają go w kraju i na świecie, tworzy dobro publiczne, filmy, książki itp
a inny rodzi się, żre, sra, śpi, haruje, a potem umiera. Nie zapisze się w historii, nikt o nim nie będzie pamiętał.
Co do Cejrowskiego to wydaje mi się, że ma w dupie co o nim piszą i jak po nim jadą.
A czym byście poparli "jebanego pisowca" itp.? Ja lubię Cejrowskiego, oglądam jego program czasem z braku laku, jakoś nie dotknęła mnie żadna szkodliwa propaganda.
Dlaczego do polskiego dokumentu są polskie napisy?
dback napisał/a:
Dlaczego do polskiego dokumentu są polskie napisy?
To dla tych, co nie do końca czują się Polakami.
Poza tym nie każdy człowiek ma sprawny słuch.
Cejrowski popiera Marka Jurka, a nie PiS, ale jak ktoś wie tyle co mu koledzy żule spod bramy kamienicy powiedzą, to tak później jest
Cytat:
Cejrowski popiera Marka Jurka, a nie PiS, ale jak ktoś wie tyle co mu koledzy żule spod bramy kamienicy powiedzą, to tak później jest
to Marka czy Jurka?
Pener666 napisał/a:
to Marka czy Jurka?
Wszystkich trzech.
Cejrowski ukazuje różnicę w postrzeganiu kobiety w Polsce i Ameryce, ja jednak wolę nasz model !
Cejrowski to burak i jak widać znajduje uznanie wśród tutejszej wąsatej młodzieży.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów