📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
chuj mnie, że mu źle. Za dobrze mu chyba, bo ma czas myslec o tym, jak to samotnie się czuje. Powinien pracować na każdy kawałek chleba, a nie, siedzi sobie cały dzień, poogląda tv, pójdzie na spacer. Nie, nigdy nie będę żałować takich, co siedzą. Czymś zawinić musiał.
Dobrze, może i zawinił, lecz zapewniam was że przez jedną głupotę można sobie szybko spierdolić życie i wtedy inaczej byście na to spoglądali - nie przez pryzmat życia na wolności.
Wiecie zresztą jak to jest patrzeć na coś lub kogoś z góry...
Wiecie zresztą jak to jest patrzeć na coś lub kogoś z góry...
Nie ma siły - największych psycholi trzeba trzymać w takich warunkach: raz, że izoluje ich to od społeczeństwa, dwa bezpieczeństwo funkcjonariuszy SW a trzy bezpieczeństwo współwięźniów: pijany kierowca czy alimenciarz (a to są głowni pensjonariusze zakładów penitencjarnych) to coś innego niż gwałciciel czy zabójca - tych pierwszych można resocjalizować, bo jeżeli koleś jest "normalny", to sam fakt odsiadki nieźle mu na psychikę siądzie, nie ma potrzeby by codziennie bał się o analne dziewictwo czy o to, że we śnie ktoś mu gardło poderżnie.
i bardzo dobrze kurwa niech siedzi skurwysyn a nie łażą po ulicy i nie wiesz czy ci jebnie czy nie bo źle się popatrzyłeś
@Tomigut17
Mogę Ci zagwarantować, że jak nie chcesz tam trafić i myślisz o tym co robisz to nie trafisz. Jak czasem chce się przykombinować i idzie na ryzyko to później się nie skamle, że jest kara.
Jak ktoś jest tak głupi, że faktycznie w 100% z bezmyślności popełnił takie przestępstwo, że w ciupie wylądował to bardzo dobrze. Głupich też powinno się zamykać dla bezpieczeństwa innych ludzi.
Teraz wszyscy mówią carpe curva diem no a później są efekty.
Mogę Ci zagwarantować, że jak nie chcesz tam trafić i myślisz o tym co robisz to nie trafisz. Jak czasem chce się przykombinować i idzie na ryzyko to później się nie skamle, że jest kara.
Jak ktoś jest tak głupi, że faktycznie w 100% z bezmyślności popełnił takie przestępstwo, że w ciupie wylądował to bardzo dobrze. Głupich też powinno się zamykać dla bezpieczeństwa innych ludzi.
Teraz wszyscy mówią carpe curva diem no a później są efekty.
@elda1987
"chuj mnie" - dziwnie brzmi ta twoja wypowiedź. Jakoś tak od razu skojarzyłem cie z hardem i 3 nogą...
"chuj mnie" - dziwnie brzmi ta twoja wypowiedź. Jakoś tak od razu skojarzyłem cie z hardem i 3 nogą...
manieeek napisał/a:
To straszne, urzekła mnie jego historia...
Tylko po chuj popełniał przestępstwa? I to pewnie nie byle jakie, bo za kradzież czy oszóstwa podatkowe tam raczej nie sadzają. Niech gnijie tam ścierwo i się cieszy, że kary śmierci nie ma.
"Oszóstem" pewnie nie jest, racja... Polecam pooglądać z użyciem mózgu i zrozumienia. Oddział ten, owszem, jest przeznaczony dla gwałcicieli, morderców itd., ale on nie został od razu na niego wysłany. Siedział w tradycyjnej celi, pomiędzy innymi przestępcami mniejszego kalibru, jednak został przeniesiony, jak mówi "sam nie wie za co".
Ja osobiście jestem zdania, że rzeczywiście mogło mu się w życiu popierdolić i nie powinno się gościa przekreślać. Głupi nie jest i być może rzeczywiście by coś z niego było. No, ale to Sadisitc. Koleś jest ścierwem, szmatą. Na krzesło go!
pozdrowienia do wiezienia !
Ale dobrze, że są napisy, bo bym nic nie zrozumiała. Swoją drogą super, super, masa wartościowych ludzi, którym się noga powinęła, gnije na ulicy, a takie sukrwesyny mają super warunki w pierdlach. Wychodzi na to, że ludzie biedni powinni zacząć masowo popełniać przestępstwa, a trafią w lepsze, kurwamać, warunki.
damian12091988 napisał/a:
@elda1987
już to gdzieś słyszałam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów