📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chujowe, pozdrawiam.
dalbym piwo,ale naprawde jest chujowy.
zaraz po justynie najgorsza gnida
zaraz po justynie najgorsza gnida
ale nie wrzucajcie jakiegoś śpiewającego pedała na główną który śpiewa o swoich jakiś komentarzach..
FAKTYCZNIE nie ma już pomysłów i się wypalił skoro robi takie coś. ALE ma gość talent.
Piwo za ukazanie poziomu yntelygencjy użytkowników portalu joemonster.org
Świetnie, świetnie - na pohybel internetowym hejterom i napinaczom. Szkoda, że ja nie mam takiego dystansu do obelg jak Cezik, pozytywny gość jest
jak spotkam tego cwela w gliwicach to mu wyjebie i sie skonczy gwiazdorzenie
Dobrze zrobił. W Polsce trudno o zrozumienie i brak hejterostwa, szczególnie na kimś, kto ma lepiej/jest rozpoznawalny/coś osiągnął i tak dalej. Polak Polakowi lepiej życzyć nie może.
Pierwszy raz widzę typa na oczy. Nazwy też nigdy wcześniej nie słyszałem..
Przy okazji jest to ostatni raz jaki go widzę..
Przy okazji jest to ostatni raz jaki go widzę..
kto to ten cezik?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów