Let the shitstorm begin
Let the shitstorm begin
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wy w ogóle znacie jakiegoś świadka jechowy czy tylko z obrazków na kwejku i sadisticu? Nie trzeba długo szukać, żeby wiedzieć, że to bzdury co tutaj wypisał. Właściwie większość tutaj to brednie stąd mam lekkie założenie, że jakiś gnój z kwejka znów zawitał na sadola i próbuje trollować.
Ja znam osobiscie kilku. Z jedna chodzilem do klasy w technikum, a bliska kolezanka mojej mamy wyszla za swiadka jehowy i sila rzeczy do nich przystala. Dosc powiedziec, ze to nie sa normalni ludzie, sa mocno zindoktrynizowani, nastawieni bardzo mocno na pozyskiwanie nowych wyznawcow za którymi idzie dodatkowa kasa, bo oni maja obowiazek oddawania czesci zarobkow na konto wspolnoty. Czesto sa naprawde nachalni. Ale fakt faktem, jezeli sie ma do nich wlasciwe podejscie sa wogole nieszkodliwi. Wiecej, da sie z nimi normalnie rozmawiac. Czesto sa moralnie o wiele lepszymi ludzmi niz zatwardziali katolicy.
Wy w ogóle znacie jakiegoś świadka jechowy czy tylko z obrazków na kwejku i sadisticu? Nie trzeba długo szukać, żeby wiedzieć, że to bzdury co tutaj wypisał. Właściwie większość tutaj to brednie stąd mam lekkie założenie, że jakiś gnój z kwejka znów zawitał na sadola i próbuje trollować.
Znam osobiście.
Dodatkowo przed wczoraj mnie jehowce odwiedzili. Dali mi karteczkę i zaprosili na spotkania z jakimś gościem od objawień czy innego szitu. Zauważyłem też, że grupami chodzą bo już się nauczyli, że tak bezpieczniej- tzn jak człowiek się zajmie taką grupą to przynajmniej jeden ucieknie i wezwie pomoc
Spokojnie Imie_jego_44 tylko trolluje.
Noł szit, Szerlok!
Szczególnie darcoryjnym kozojebcom mówimy na sadolu "nie" - trochę mi tego zabrakło jako "kropki nad i" od starego usera. Dopisz coś specjalnego dla nich Bongman, please
Libertarian, nie pierdziel durnot jak z mieszaniem krwi, nikt nie jest zmuszany do oddawania czesci zarobkow, finansowane jest wylacznie z dobrowolnych datków
Z krwia to nie jest durnota, bo wielu ze swiadkow faktycznie ma trudnosci z zaakceptowaniem transfuzji. Info z dobrego zrodla, prosto ze szpitala w Szczecinie-Zdrojach.
A co do oddawania czesci zarobkow moze nie jest to wszedzie obowiazkowe, ale wsrod moich znajomych swiadkow jehowy niestety jest to obligatoryjne
bullę gratulacyjną dostał też Hitler z okazji udanej kampanii wrześniowej kościół katolicki przez lata spracował z władzami PRL
Dwie sprawy. Prześlij jakieś dowody, może link do zdjęcia z tą bullą. Piszę z ciekawości bo nigdy o czymś takim nie słyszałem, a to interesujące. Druga sprawa - co uważasz za przejaw takiej współpracy? Księży patriotów czy też może postawę Wyszyńskiego? Jeśli to drugie no to sorry, ale prymas nie miał innego wyjścia a poza tym miał granicę, której nie przekraczał i za której pilnowanie zapłacił uwięzieniem. Pójść na otwartą konfrontację z czerwonymi Wyszyński nie mógł. Bał się, że taka postawa wywoła represje wobec katolików takie jak za Bugiem. I nie ma co mu się dziwić. Trzeba było jakoś się w kwestiach religijnych z komuchami dogadać jeśli nie chciało się doprowadzić do pełnej ateizacji społeczeństwa. I w dużej mierze udało mu się w tej sprawie wygrać - Kościół był w Polsce instytucją najmniej podatną na wpływy komunistów, wręcz ostoją antykomunizmu, co jednak nie oznaczało robienia kolejnego bezsensownego powstania, skazanego na porażkę. Antykomunizm nie oznacza wywoływanie buntu za buntem ale otwarte uderzanie w czerwonych wtedy, kiedy są szanse ich pokonania. To tak jak z okupacją niemiecką - nikt normalny nie robiłby powstania w Polsce wtedy, kiedy szwaby stały pod Moskwą.
bo oni maja obowiazek oddawania czesci zarobkow na konto wspolnoty. .
Idz się najpierw dowiedz potem gadaj bo to akurat kościół ma a nie oni znam osobiście paru, którzy nic nie dają bo sami nie mają. Poza tym wiesz, że łatwo jest zostać u nich wykluczonym za głupie palenie papierosów?Mam czasem wrażenie, że ludzie którzy mówią, że ich znają tak naprawdę gówno wiedzą w dupie byly. Ale jak by nie było żadna religia normalna nie jest
Z krwia to nie jest durnota, bo wielu ze swiadkow faktycznie ma trudnosci z zaakceptowaniem transfuzji. Info z dobrego zrodla, prosto ze szpitala w Szczecinie-Zdrojach.
A co do oddawania czesci zarobkow moze nie jest to wszedzie obowiazkowe, ale wsrod moich znajomych swiadkow jehowy niestety jest to obligatoryjne
Durnota? Tak mają w tej książce biblii to tego się trzymaja...Koziojebcy trzymają się naprzykład swojej...(kozy) i w sumie dobre to nie jest.
Idz się najpierw dowiedz potem gadaj bo to akurat kościół ma a nie oni znam osobiście paru, którzy nic nie dają bo sami nie mają. Poza tym wiesz, że łatwo jest zostać u nich wykluczonym za głupie palenie papierosów?Mam czasem wrażenie, że ludzie którzy mówią, że ich znają tak naprawdę gówno wiedzą w dupie byly. Ale jak by nie było żadna religia normalna nie jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów