📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wypluwam mięso, nie zatrzyma nas żadne cenzor
To ten nienormalny styl jak jebany Charles Manson
Słowa pędzą, zamieniamy scenę w gruzy
To łysy łeb, kaptur, a na uszach chory music
Pluję ogniem ja UZI stojąc po kolana w łuskach
Kiedy bluzgam słabi czują smak chuja w ustach
To ten nienormalny styl jak jebany Charles Manson
Słowa pędzą, zamieniamy scenę w gruzy
To łysy łeb, kaptur, a na uszach chory music
Pluję ogniem ja UZI stojąc po kolana w łuskach
Kiedy bluzgam słabi czują smak chuja w ustach
Manson w jednej ze swoich książek napisał, że jak tylko wyjdzie z więzienia to "jeszcze pokaże światu". Aktualnie B33920 bije rekordy w naprzemiennym udawaniu wariata (z nadzieją na przeniesienie do mniej strzeżonego zakładu psychiatrycznego gdzie łatwiej będzie mu uciec) oraz składaniu pism o przedterminowe zwolnienie (na razie dostał... przedłużenie na kolejne 15 lat bo sąd uznał, że jest tak samo szkodliwy dla społeczenstwa jak był w momencie aresztowania i nie wykazuje objawów resocjalizacji, wyjdzie jak będzie miał... 92 - jeżeli dożyje oczywiście
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów