18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Mieszkaniec Wejherowa niepostrzeżenie wszedł do szkoły, wziął mikrofon i powiedział zebranym uczniom kilka słów o naszym najwspanialszym premierze.
Reakcja uczniów mówi sama za siebie

Spieszącym się proponuję od 0:12
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
B................i 2012-11-30, 22:54 1
Pedalinek napisał/a:

Następny niewyskztałcony nierób, który winą za swoją nieudolność obarcza Tuska a gimby przyklaskują chociaż same nie mają pojęcia o życiu, polityce, ekonomii i dyplomacji

Tak bo gorzej wygląda, biedniej, pewnie czesto pije to jest skreślony i już nie jest człowiekiem? Skąd wiesz że nie mają pojęcia o niczym te gimbusy? Może właśnie mają dylemat gdzie pójść po gimnazjum, no i gdzie później na studia. A Tusk im przyszłość spierdolił więc jak mają teraz się kształcić by zarabiać te godne pieniądze, które wypadało by zarabiać skoro pracuje się do 70 lat
Zgłoś
MareKSG 2012-11-30, 23:14
Ohoho płacz, bo ktoś powiedział prawdę o rudej kurwie... sorry, o naszym wspaniałym płemierze.
Zgłoś
suppai 2012-11-30, 23:25
~Sklej napisał/a:

Jestes studentem, wiem jak wygląda sytuacja w naszym kraju, nie żyję z socjalu, czasem zdarzy mi się jakąś gazetę przeczytać, mam internet i mam TV, którego nie oglądam.
Więc chyba spełniam warunki by móc rzec, że tusk to kawał chuja

To super, gratuluję.
Nie chodziło mi o samo stwierdzenie, że tusk jest zły. Uważam wręcz, że każdy ma prawo tak myśleć. Niemniej, swoje zdanie trzeba umieć uargumentować.
Oczywiście, mamy demokrację i nawet taki koleś z filmiku może iść na wybory, wygłaszać swoje mądrości przy aplauzie gimbazy i fajnie jest, nie?
Zgłoś
Malto 2012-11-30, 23:26
To nie jest gimbaza, przecież było napisane
Zgłoś
Mentorstajl 2012-11-30, 23:27
Powiedział prawdę,kimkolwiek by nie był ;]
Zgłoś
faba 2012-11-30, 23:36
końcowa puenta "dam to na kwejak"
Zgłoś
laserholokaust 2012-12-01, 1:26
inaczej. Gówniarzeke bo mowa tu o tępych dzieciach - buntownikach które chuja ogarniją a są podatne na kazdy wrzut lewackiego fermentu, powinno się trochę okiełznać. natomiast naszych obecnych cudownych polityków powinno się powywieszać skurwysynów na słupach i chuj.

Doceńcie to że pisałem na kapie i strałem się unikać błędów.

Chuje
Zgłoś
D................y 2012-12-01, 1:38
On coś do nich gadał o oni nawet nie wiedzieli co haha ale cieszyli się i gwizdali !! Ah te gimbusy
Zgłoś
rusofil 2012-12-01, 2:30
Nie no, wyraził się przed dziczą i gimbazjum (z zachowania), ale powiedział prawdę.
Zgłoś
edoc 2012-12-01, 2:54
Powiedział co wiedział, może i prawdę, tylko po kiego grzyba takim smarkom ? Zanim ich dopuszczą do wyborów to tusk już dawno na palu będzie wisiał
Zgłoś
sirGuliwer 2012-12-01, 3:02
Piwo za Samochodówkę straciło się tam cztery lata :p
Zgłoś
johjohnson 2012-12-01, 10:50 1
Pedalinek napisał/a:

Tak, tak, tusk upierdolił gimbusy, normalnie w tym kraju nie ma pracy, jedzenia i wszystkiego A jednak ja i moja rodzina żyjemy w dostatku a nasze podatki idą na socjale dla patologii jak ty, wasze gimbusy i ten menel.

ale co z tego skoro jesteś pedałem?
Zgłoś
B................i 2012-12-01, 10:56
Pedalinek napisał/a:

Tak, tak, tusk upierdolił gimbusy, normalnie w tym kraju nie ma pracy, jedzenia i wszystkiego A jednak ja i moja rodzina żyjemy w dostatku a nasze podatki idą na socjale dla patologii jak ty, wasze gimbusy i ten menel.

No widzisz może miałeś farta udalo ci się szkoda tylko że teraz już nie widzisz co się w okól ciebie dzieje bo to nie są głupie wymysły tylko fakty. Coś jest chyba nie tak skoro ludzie po studiach nie mogą znaleść pracy w swoim fachu, ale ty powiesz że to jest nie możliwe bo przecież ty znalazłeś hipokryzją mi to zajeźdza :x
Ale ty będziesz dalej wchodzi w dupę swoijemu idolowi, w dodatku będziesz zarzucał komuś że NIe wie nic o polityce.
Zgłoś
sidsky 2012-12-01, 11:51
Jak byłem w ich wieku, to też na słowo "chuj" reagowałem śmiechem, tyle, że wtedy Roman zwany Koniem Adolfem był ministrem, i akurat do naszego liceum przyjechał. Pamiętam te stada młodzieży wykrzykującej w kierunku "szanownego pana ministra" co o nim myślą (jak i z resztą o całym ówczesnym rządzie) i jak nas dyrekcja zaganiała pod groźbami różnymi. On chyba tourne wtedy urządził co by się promować.

Nie jarajcie się tak gimgównami, bo jakby pan menel powiedział "Kaczyński jest chujem" to reakcja by była taka sama.
Zgłoś
b................e 2012-12-01, 12:06
Piwo się należy, a wszyscy co się tak oburzyli to tacy sami huje jak ryży pacan!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem