Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cyrkowo. Zazdrościsz im wesołego podejścia do życia?
To ich folklor, mu też mamy tak owy. Twierdzisz że ich uliczne cyrki są lepsze niż pozostałe folkowe tradycje? Weźmy taki Oktoberfest. Chcesz powiedzieć że tam nie ma radości życia?. Jest! I to o wiele więcej.
Dlaczego ? PIWO CYCKI! Coś więcej trzeba? NIE! Czy w tym cyrku widzisz jakąś "pejsatą" babę? NIE!.
Zgadzam się z przedmówcą
Zresztą, spójrzcie sobie z perspektywy osoby nie mającej pojęcia o religiach ludzi ( o katolach też).
Pewnie gdyby takiej osobie nie powiedzieć, że to wynika ze zwyczajów religijnych, na 100% pomyślałby, że to plemienne zwyczaje, ubiory, zachowania.
Ale jakby mu powiedzieć, że to religia i wszystko opisać, włącznie z istotą każdej wiary, pomyślałby, że wszystkich trzeba odizolować i zamknąć, jako potencjalnie pierdolniętych
Reasumując, wszystkie te pojebane zabobony i ludzie marnujący jedyny czas jaki mają na tej planecie, to jedna wielka
ej no chłopaki idźcie na inny post i dajcie innym postrzelać do żydostwa okej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów