📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ketchup w kebabie to PROFANACJA!!
I to jego spojrzenie na końcu
"Która polka chce się ruchac???"
Grunt że robi co kocha
PS. jako ze znów widzę (skończy się od pon.) dzieci które nie jedzą kebaba,zacytuję sam siebie
Dziękuje
Post został wywalony....
"Która polka chce się ruchac???"
Grunt że robi co kocha
PS. jako ze znów widzę (skończy się od pon.) dzieci które nie jedzą kebaba,zacytuję sam siebie
MotoGdynia napisał/a:
Ależ mnie takie pierdolenie wkurwia.
Czy jak kebab to znaczy że od turka ?
To chyba na wsi mieszkasz kurwa, bo w Gdyni masz z pinset kebabów i połowa z tego należy do Polaka, który kupuje mięso z jakiegoś spierdolonego Torunia.
Tak wiec w Gdyni jedząc kebaba wspierasz Polaka -.-
Dziękuje
Post został wywalony....
nawet tu widać że te jebane turasy pakują więcej sałaty zamiast mięsa, normalnie tyle co "kot napłakał"
w kebabach trenują, a potem biegają z tymi maczetami i ludziom głowy obcinają :/
fake !!!
po prostu przyśpieszał taśmę w pewnych momentach
po prostu przyśpieszał taśmę w pewnych momentach
robienie kebaba to jedyna rzecz do której te ciapate brudasy sie nadają;p
Dajcie spokój wszyscy, czy na prawdę jesteście tak mało wymagający, że spuszczacie się przy kebabach z budki 1,5m x 1,5 czy twisterach z KFC. Kurde ludzie, chujowe żarcie serwują w ładnych papierkach, a wy siedzita przed telewizorami i jecie co wam w tv pokażą.
Sałata z mięsem, no kurwa cud.
Sałata z mięsem, no kurwa cud.
jaaaa pierdole, to jest kurwa sztuka, nie jakieś wygibajcę, jeziora łabędzie etc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów