Wkręcanie przechodniów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
dobra akcja!
-ej no koleś weź się przysuń nie chciał bym, żeby ktoś to zobaczył!
-ej no koleś weź się przysuń nie chciał bym, żeby ktoś to zobaczył!
javal napisał/a:
Takich jak śnieg/koks na kokaine? No rzeczywiście nie mamy. Taka mała podpowiedź tego typu określenia zostały wymyślone żeby nie mówić bezpośrednio o narkotykach i w razie nagrania/przyłapania NA MÓWIENIU zawsze można się wykręcić.
Nie no kurwa doprawdy zajebiste te dwuznaczne określenia mamy...
Po pierwsze moja wypowiedź odnosiła się tylko i wyłącznie do wkręcania ludzi tak jak tutaj, a nie do handlu czy czegokolwiek innego.
I co jak chcesz kogoś w ten sposób wkręcić, to mu wyjmiesz z plecaka śnieg, albo węgiel?
Coca cola i patelnia, a śnieg i węgiel, widzisz różnicę? Te nasze są chujowe i niepraktyczne.
Po drugie to ta twoja "mała podpowiedź" mnie rozjebała totalnie.
Zgrywasz jakiegoś znawcę, a pierdolisz bzdety, o których wiedzą gimnazjaliści.
dobre, dobre! pośmiałem sie. Piwo!
@Up up
A nie pomyślałeś o innych określeniach takich jak feta, maryjanek, bleta, kompot? Jest ich wiele i naszej rodzimej wersji też można by było taką wkręte zrobić.
A nie pomyślałeś o innych określeniach takich jak feta, maryjanek, bleta, kompot? Jest ich wiele i naszej rodzimej wersji też można by było taką wkręte zrobić.
Co do dwuznacznych nazw to wszystko zależy od województwa w którym mieszkasz, no ale gdybyś przy policji typowi zaczął oferować kompot, a tu nagle wyjmujesz taki z pudliszka czy coś to by się zdziwił...
CiociaSmiglo napisał/a:
@Up up
Różnica jest tylko taka, że jak u nas byś spytał zwykłego zjadacza chleba czy chce kupić kompot to nie byłoby żadnej wkrętki, bo nie miałby on zielonego pojęcia o czym tak na prawdę mówisz.
A Coke i pot, kojarzy się niemal każdemu tylko z jednym. U nas po prostu nie ma takich fajnych słów.
śmieszny nawet ten murzyn, muszę sobie takiego kupić
T-Will napisał/a:
Różnica jest tylko taka, że jak u nas byś spytał zwykłego zjadacza chleba czy chce kupić kompot to nie byłoby żadnej wkrętki, bo nie miałby on zielonego pojęcia o czym tak na prawdę mówisz.
A Coke i pot, kojarzy się niemal każdemu tylko z jednym. U nas po prostu nie ma takich fajnych słów.
Wina nie leży raczej w słowach, a w społeczeństwie. I czy to wada czy zaleta każdy ocenia na swój sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów