Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
spojrzała ciulu - gość wyprzedzał ciężarówkę
Ahaaa.... i doszła do wniosku, że tak nie można więc zignorowała? Lewacki umysł.
Jak zwykle u ruskich fachowa pierwsza pomoc, przede wszystkim pionizacja, dla kręgosłupa jak znalazł.
Oni ją chcą wciągnąć do samochodu i zabrać do domu na smalec.
I to głuche "JEB!", coś pięknego
Zachowanie baby nie wymaga komentarza, tak samo jak tępego kierowcy osobówki. Ale przejścia dla pieszych na dwupasmowej dwujezdniowej drodze bez sygnalizacji świetlnej, to kurwa wymysł jakiegoś niedorobionego osła. W Polsce też są takie (nie wiem jak teraz, już parę miesięcy tam nie jeździłem) przykładowo na S7 powyżej Łomianek. Kurwa, ruch jak na autostradzie i tylko ograniczenie prędkości do 70 przed przejściem, które nawet nie jest dobrze doświetlone. Jadąc tam nocą jak pada deszcz, to trzeba non stop wytężać wzrok. No ale w sumie pieszy i tak ma pierwszeństwo, więc nic się stać mu nie może, prawda?
To sa ruskie jak zapierdalaja i widza zielone dodaja gazu zeby kogos ustrzelic.
Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem lub adwokatem
spojrzała
Tak. Gdy już wpierdoliła się przed jadący (nieprawidłowo, ale to nie ma tu żadnego znaczenia, ona i tak się wpierdoliła) pojazd.
I to masz na obrazku:
ciulu
Nie musisz nam cytować, jak się do ciebie zwracają ci, którzy znając ciebie i twoje debilne wywody.
Chciał być dżentelmenem
W Rosji to się nie przyjmie. Gentleman to też między innymi "człowiek honoru", a w Matuszce Rassiji już ich wytrzebiono.
Kurwa, jakim bezmózgiem trzeba byc?? Jedziesz drogą, pojazd na sąsiednim pasie się zatrzymuje, przejście dla pieszych oznakowane na wszystkie możliwe sposoby, człowiek na nim i co ten kretyn sobie myślał? No co? Ze tirowiec się zatrzymał żeby podziwiać kunszt ułożenia farby na jezdni? Ze kobieta stała tam bo okazję łapała? Ze to całe oznakowanie tam jest żeby było ładnie i kolorowo? No ja pierdole! To nawet ameba umysłowa by skojarzyła jedno, drugie i trzecie, że TAM KURWA KTOŚ PRZECHODZI. Na przejściu dla pieszych, no niemożliwe! Co za zaskoczenie! Pieszy przechodzi na przejsciu dla pieszych! To może hamować? Zatrzymać się? A po chuj! Jadę dalej, Co się może stać? Przecież na pewno nikogo nie potrące. Na pewno nie tego pieszego co przechodzi... No kurwa... jak można było przeprowadzić taki tok rozumowania i jak gdyby nigdy nic wjechać na przejście??
Dobra, weź się już powieś, bo widać, że się bardzo męczysz.
I to głuche "JEB!", coś pięknego
Zachowanie baby nie wymaga komentarza, tak samo jak tępego kierowcy osobówki. Ale przejścia dla pieszych na dwupasmowej dwujezdniowej drodze bez sygnalizacji świetlnej, to kurwa wymysł jakiegoś niedorobionego osła. W Polsce też są takie (nie wiem jak teraz, już parę miesięcy tam nie jeździłem) przykładowo na S7 powyżej Łomianek. Kurwa, ruch jak na autostradzie i tylko ograniczenie prędkości do 70 przed przejściem, które nawet nie jest dobrze doświetlone. Jadąc tam nocą jak pada deszcz, to trzeba non stop wytężać wzrok. No ale w sumie pieszy i tak ma pierwszeństwo, więc nic się stać mu nie może, prawda?
to samo sobie pomyślałem o tych przejściach jadąc wczoraj S7 nocą w deszczu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów