18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
RmX 2013-10-07, 21:23
Taka fala uderzeniowa była, że aż wszystkimi autami na poboczu zatrzęsło.
Zgłoś
lilmuzynio 2013-10-07, 21:26
Chyba to z samolotu jest nagrywane - taki hałas w kabinie, ja pierdole.
Zgłoś
benalizah 2013-10-07, 21:27
Kurwa ludzie to jednak zwierzęta
Zgłoś
klucha121 2013-10-07, 22:24
łada...i wszystko jasne...
Zgłoś
bania1212 2013-10-07, 22:28 1
dla wierzących: łańcuszek szczęścia, dla chemików : reakcja łańcuchowa
Zgłoś
imegas 2013-10-07, 22:31 3
Co wy pierdolicie za głupoty, gdy widzisz że doszło do wypadku i na poboczu stoją auta na awaryjnych kierowca musi zwolnić i zachować szczególna ostrożność bo ktoś może przebiegać na drugą stronę jezdni a po 2 powinien udzielić pierwszej pomocy lub nawet spytać czy dadzą sobie sami radę bo np w panice nie każdy potrafi prawidłowo podać miejsce gdzie doszło do wypadku lub nawet reanimować poszkodowanego a za brak udzielenia pierwszej pomocy idzie się do pierdla i gówno to kogo obchodzi że nie potrafisz reanimować, wystarczy zwykły telefon na 112.
Zgłoś
nanab 2013-10-07, 22:44
Debil oduczy się parkowania na środku jezdni
Zgłoś
bohdan_lazuka 2013-10-07, 22:53
Od 0:50 aż ta corsa czy tam astra czy inne gówno opla zafalowało...
Zgłoś
Skalniaczekk 2013-10-07, 22:54
Narcyz, zawsze musi być w centrum -.-
Zgłoś
bohdan_lazuka 2013-10-07, 22:56
Jest taki efekt, że jak się zbliżasz do stojącej przeszkody, to ona nie rośnie liniowo. Najpierw rozmiar stojącego przed tobą auta rośnie tak, jak by się poruszał, ale jakieś 100 m od przeszkody jej rozmiar zaczyna radykalnie się zwiększać, wtedy dopiero ludzie zaczynają hamować. Co widać na filmie. Gość z auta z jednym halogenem hamuje dopiero jakieś 100m od przeszkody (łada) - oczywiście przy prędkości nad-świetlnej (i przy zrytych do bólu oponach) nie ma szans...
Zgłoś
T................t 2013-10-07, 23:20
ja pierdole gumowy samochodzik

---------
@up
Zgłoś
B................o 2013-10-07, 23:36
Na CB jak ktoś się ślimaczy przy wypadku słychać
-Kurwa, wypadku nie widziałeś?
-Tego jeszcze nie.
Zgłoś
czerwo64 2013-10-08, 0:42
koles ktory sie wjebal w auto gapia... nie widac zeby w ogole hamowal, leb w dupie mial kurwa, czy wycial sobie zebra i dla podnietki przy 200kmh sobie obciagal?
Zgłoś
b................w 2013-10-08, 6:24
Widać że hamował, tylko zapomniał że ABSów w jego ładzie brakuje i przez to przypierdolił.
Zgłoś
TRQPL 2013-10-08, 12:11
Ant1984 napisał/a:

Wkurwia mnie te ślimacze tempo przejeżdżania koło wypadku. Korek może być na kilometry, ale i tak kurwa każdy musi popatrzeć jadąc 10km/h jakby sam był na drodze. Już nie wystarczy, że drugi, czy dwa z trzech pasów są zablokowane przez wypadek i policję - nie przejedziesz kurwa, bo JA muszę se popatrzeć.

Najgorsze że każdy zwolni bo chce zobaczyć trupa (jak by nie mógł zalogować się na sadolu) ale nikt nie wysiądzie żeby pomóc
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem