📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taka fala uderzeniowa była, że aż wszystkimi autami na poboczu zatrzęsło.
Chyba to z samolotu jest nagrywane - taki hałas w kabinie, ja pierdole.
dla wierzących: łańcuszek szczęścia, dla chemików : reakcja łańcuchowa
Co wy pierdolicie za głupoty, gdy widzisz że doszło do wypadku i na poboczu stoją auta na awaryjnych kierowca musi zwolnić i zachować szczególna ostrożność bo ktoś może przebiegać na drugą stronę jezdni a po 2 powinien udzielić pierwszej pomocy lub nawet spytać czy dadzą sobie sami radę bo np w panice nie każdy potrafi prawidłowo podać miejsce gdzie doszło do wypadku lub nawet reanimować poszkodowanego a za brak udzielenia pierwszej pomocy idzie się do pierdla i gówno to kogo obchodzi że nie potrafisz reanimować, wystarczy zwykły telefon na 112.
Od 0:50 aż ta corsa czy tam astra czy inne gówno opla zafalowało...
Narcyz, zawsze musi być w centrum -.-
Jest taki efekt, że jak się zbliżasz do stojącej przeszkody, to ona nie rośnie liniowo. Najpierw rozmiar stojącego przed tobą auta rośnie tak, jak by się poruszał, ale jakieś 100 m od przeszkody jej rozmiar zaczyna radykalnie się zwiększać, wtedy dopiero ludzie zaczynają hamować. Co widać na filmie. Gość z auta z jednym halogenem hamuje dopiero jakieś 100m od przeszkody (łada) - oczywiście przy prędkości nad-świetlnej (i przy zrytych do bólu oponach) nie ma szans...
Na CB jak ktoś się ślimaczy przy wypadku słychać
-Kurwa, wypadku nie widziałeś?
-Tego jeszcze nie.
-Kurwa, wypadku nie widziałeś?
-Tego jeszcze nie.
koles ktory sie wjebal w auto gapia... nie widac zeby w ogole hamowal, leb w dupie mial kurwa, czy wycial sobie zebra i dla podnietki przy 200kmh sobie obciagal?
Widać że hamował, tylko zapomniał że ABSów w jego ładzie brakuje i przez to przypierdolił.
Ant1984 napisał/a:
Wkurwia mnie te ślimacze tempo przejeżdżania koło wypadku. Korek może być na kilometry, ale i tak kurwa każdy musi popatrzeć jadąc 10km/h jakby sam był na drodze. Już nie wystarczy, że drugi, czy dwa z trzech pasów są zablokowane przez wypadek i policję - nie przejedziesz kurwa, bo JA muszę se popatrzeć.
Najgorsze że każdy zwolni bo chce zobaczyć trupa (jak by nie mógł zalogować się na sadolu) ale nikt nie wysiądzie żeby pomóc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów