18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Donkapi 2012-11-28, 1:35
Dawid18b napisał/a:

Donkapi, ja z okolic, 7km do Klb. Ale jestem codziennie, bo do szkoły chodze ;P

to dokładnie skąd jesteś?
Niestety Panowie tacy ludzie są w kluczborku:p
Zgłoś
fri.K 2012-11-28, 10:17 1
ArmiA86 napisał/a:

W Częstochowie jest nawet zwyczajowa nazwa na kiepskich kierowców: Słoneczna Kalifornia, od Kluczborskiej rejestracji (SKL).

Z tym że Kluczbork jest w Opolskiem i tym samym ma rejestracje OKL.
Kawałek dostępu do Internetu i człowiek nie popełnia takich błędów, polecam.

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
Pener 2012-11-28, 10:19 2
fri.K, w opolu na blachy z kluczborka "okl" mówi się "oklahoma"
Zgłoś
zyzyryxy 2012-11-28, 10:56
ale i tak nic nie przebije detriot (DTR), chyba najgorsi kierowcy w całej Polszcze. A co do kierowców z okllahomy to rzeczywiście dużo jest takich dla których machnięcie wajchą od kierunku to zbyt dużo.
Zgłoś
kz 2012-11-28, 13:03
wpadles Pener
Zgłoś
nostres 2012-11-28, 14:24
Pewnie budowlaniec - umie budować to i burzyć umie. A ze skrzynką sobie nie poradził, bo zawsze mu pani ze sklepu piwo podawała.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów