📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak to cieszy oko :)ale happy end powinien byc taki ze wszyscy tam gina ...!!!
Przejebana taka wojna, ktoś dostanie przez przypadek a Ci się zaczną drzeć " Allahu Akbar" i już wiadomo gdzie siedzą
coś mu do łba strzeliło.
Ktoś jeszcze sprząta ten świat z tego syfu... Dla mnie tam powinny Hamerykańce i Ruskie wpaść, zrobić rozpierduchę, powyrzynać wszystkich szmatogłowych lub sylwestra atomówką rozkręcić i git Mniej brudu, mniejsze zagrożenie Europy islamizacją, a przy okazji trochę zabawy
paka2000 napisał/a:
Ktoś jeszcze sprząta ten świat z tego syfu... Dla mnie tam powinny Hamerykańce i Ruskie wpaść, zrobić rozpierduchę, powyrzynać wszystkich szmatogłowych lub sylwestra atomówką rozkręcić i git Mniej brudu, mniejsze zagrożenie Europy islamizacją, a przy okazji trochę zabawy
A słyszałeś o tym że wczoraj Obama dał przymusowy urlop wielu osobom pracującym? W tym Nasa. Z 18 tyś. do pracy poszło 600 żeby coś było. Dzięki temu rząd sobie trochę przetrzyma kasę która poszłaby na pensję i będzie mogła coś wysłać... w każdym razie taka jest moja teoria
Arab krzyczy po naszemu! : Staszek odebrał Della, Allah Akbar!
drą japy i zdradzają swoją pozycje potem się dziwią że dostanie ktoś w oko.
mac80 też słyszę że to Staszek
mac80 też słyszę że to Staszek
Zawsze to jednego ciapatego podczłowieka mniej i to jest dobre KURWA!
Im mniej ciapatych tym świat się szerzej uśmiecha i śmielej kujawiaka tańczy.
Więc nie rozumiem tego niestety?
Właśnie chwast sam się wyrwał i to jest piękne w życiu bo rzadko kiedy się zdarza, że gówno samo się sprzątnie a jednak szczęście z przypadku istnieje.
Im mniej ciapatych tym świat się szerzej uśmiecha i śmielej kujawiaka tańczy.
Więc nie rozumiem tego niestety?
Właśnie chwast sam się wyrwał i to jest piękne w życiu bo rzadko kiedy się zdarza, że gówno samo się sprzątnie a jednak szczęście z przypadku istnieje.
xeper666 napisał/a:
jakie kurwa niestety? nie rozumiem
Bo jakby jebnął RPGiem (o ile celnie) to by ich więcej zdechło.
swistaq napisał/a:
Bo jakby jebnął RPGiem (o ile celnie) to by ich więcej zdechło.
Ty jesteś jakiś niedouczony? Ci do których strzela to dobrzy, oni nie drą non top japy i zmieniali państwo na coraz bardziej laickie, wiesz co to znaczy? Że dawali dobry przykład innym kozojebcom.
A wiesz co będzie jak się kozojebcy odislamizują? Pomyślą, "po huj mam gnać się wysadzać na zachód, jak tutaj mam swoją ukochaną kozę?".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów