castagir napisał/a:
@bimbastah
Czyżbyś sam polował na nieletnie? Pewnie chciałbyś jeszcze, żeby rząd zalegalizował pedofilię jako orientację seksualną?
Każdy normalny facet zauważy, która to jest mała dziwka a która dorosła świnia. Znajdź sobie po prostu pełnoletnią dziewczynę, a nie pierdolisz takie smuty.
Każdy normalny człowiek potrafi rozróżnić
dziecko od
nastolatki odnośnie pedexowania
Kurwa ty nie widzisz tej zajebistej hipokryzji czy udajesz idiotę?
Pewnie - dam sobie łeb uciąć że na ulicy poznajesz na pierwszy rzut oka która ma 15 a która 20 (co w 90% przypadków jest dzisiaj nie do odróżnienia) - gratuluję sensoru,no chyba że każdą co rusz legitymujesz
Ja nie bronię tych którzy z premedytacją "polują" tylko na gówniary ale bronię po prostu
zdrowy rozsądek - kurwa wsadzać do pierdli itp. jakiś kolesi za to że gówniara popuściła kiepa bo ją za bardzo swędział? chyba ostro popierdoliło... O co ty tu majster (i reszta) walczysz? o cnotę nastoletnich mewek? kurwa weź mnie człowieku nie rozśmieszaj.
Pamiętam jak ktoś tu nawet kiedyś napisał że CYTUJĘ "za sex z 17 latką powinno się wieszać" (odnośnie hipokryzji i już ostrego popierdoleństwa w tym aspekcie) eee? WTF?! nie ma co
P.S. dupa na filmie ma 14 lat a legalnie dupczyć można od 15,także jeżeli kolo poczekałby do jej urodzin to już nie byłby pedexem i byłoby wszystko happy...kurwa ludzie komedia
I nie geniuszu...nie poluję na siksy ale jeżeli laska która wpadnie mi w oko jest młoda ale ma legalny wiek to mam pierdolenie frustratów głeboko gdzieś i jeżeli się uda to dupcze na potęge,deal with it
P.S.2 - używam tylu nawiasów bo jesteście kurwa po prostu tępi i trzeba wam wszystko tłumaczyć jak pierdolonym młotom (do 90% użytkowników)