Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
13 strzałów za 4 kostki mydła ? i to rozumiem tak właśnie powinno być
Raczej 4 kostki - 4 strzały!
Gdyby się nie wyjebał na tym kartonie to mogło się udać. Karton jest jednak śmiertelnie niebezpieczny jak już pokazała Nam Polska historia.
Wychodzi 3.25 kulki za jedno mydło. Dość sporo.
złodziej nie miał broni ani nie zajumał kasy nie teroryzował nikogo a policjant zrobił egzekucje na miejkscu to wpale sie nie miesci co za świat jeszcze wyszedl podniecony ze rostrzelał na miescu zlodzieja mydla to policjant zato powinien dostać dożywocie samosąd nie róznomierny do czynu nie wiadomo kto był gorszy zlodziej czy policjant zatrudniaja samcyh morderców teraz do policji dają głąbom broń i strzelją do ludzi jak do kaczek
Też myślę, że policjant będzie odpowiadać za morderstwo.
Nieważne CO ukradł.
Kara musi być.
A jak mieszkasz w jakies Brazylii czy Jamajce tudzzież w Hondurasie, to niech się złodziej nie dziwi że poczęstują go kulką czy nawet 13 kulkami 9 mm.
W średniowieczu nawet dzieciom ucinano ręce za kradzież.
Bułki.
Złodziejstwo jest gorsze o HIV, bo jest świadome.
Jak picie za kierownicą.
[ Dodano: 2024-12-04, 17:47 ]
złodziej nie miał broni ani nie zajumał kasy nie teroryzował nikogo a policjant zrobił egzekucje na miejkscu to wpale sie nie miesci co za świat jeszcze wyszedl podniecony ze rostrzelał na miescu zlodzieja mydla to policjant zato powinien dostać dożywocie samosąd nie róznomierny do czynu nie wiadomo kto był gorszy zlodziej czy policjant zatrudniaja samcyh morderców teraz do policji dają głąbom broń i strzelją do ludzi jak do kaczek
Pierdolisz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów