📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pewnie nic jej w zyciu nie wychodzilo, ale nie spodziewala sie, ze nawet zabic sie nie umie
Facet popadł w totalną depresję, stracił rodzinę i idzie nad wodę powiesić się na drzewie...
Jest już nad jeziorem, wchodzi na drzewo, robi pętelkę, skacze... TRZASSK - gałąź się urywa i wpada razem z nią do wody!
W panice wychodzi z tej wody, otrzepuje się i mówi:
- Kurrwa, przez to wieszanie bym się utopił.
Jest już nad jeziorem, wchodzi na drzewo, robi pętelkę, skacze... TRZASSK - gałąź się urywa i wpada razem z nią do wody!
W panice wychodzi z tej wody, otrzepuje się i mówi:
- Kurrwa, przez to wieszanie bym się utopił.
Ja bym ją uratował, wyciągnął i powiedział: "Chodź, jest jeszcze nadzieja". Zakochałaby się we mnie i mi obciągnęła. No Fuck Love Story.
Najlepsza ta końcowa poza i chwila zastanowienia ,,Kurwa co poszło nie tak?"
To jest zjebane w samobojcach, jest tyle sposobow by sie zajebac, ale bywa ze wybieraja sposoby zagrazajace innym lub besposrednio negatywnie wplywajace na ich zycie, jak chciala sie zajebac, mogla wypic kreta czy najesc sie relanium ale nieee, trzeba kurwa zatrzymac caly pociag, ludzie spoznia sie do pracy czy gdziekolwiek.Jakis czas temu temu byl przypadek w polsce ze samobojca spadl na mloda kobiete i kurwa zlamal jej kark, no ja jebie!Pamietajcie sadole, jak bedziecie chcieli sie zajebać, zrobcie to tak zeby inni mogli zyc
@up amalthea
Ta kobietka na filmiku po prostu wymiękła i liczę że dzięki temu weźmie się w garśc albo poprosi o pomoc i wyjdzie na prostą
A przegląd podwozia to ja Ci mogę zzrobić ( jeśli jesteś normalną kobietą z cipką )
Ta kobietka na filmiku po prostu wymiękła i liczę że dzięki temu weźmie się w garśc albo poprosi o pomoc i wyjdzie na prostą
A przegląd podwozia to ja Ci mogę zzrobić ( jeśli jesteś normalną kobietą z cipką )
Wszystko to szok spowodowany niemożnością odnalezienia drogi powrotnej do kuchni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów