Pewnie nigdy nie słyszeli o naszym misiu Wojtku.
Pewnie nigdy nie słyszeli o naszym misiu Wojtku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruskie to kurwy nie potrafili go uśpić, zapakować do łodzi i odstawić w bezpieczne miejsce
Huj im w dupę
No przeciez uśpili, śpi jak zabity
Pierdo..lnij się w ten ryj pewnie się obsrałeś jak biednego misia odj.ebali wsioku, a teraz odinstaluj gimbazo swoją neostradę i idź grzecznie do mamusi którą pewnie ten miś wyr..uchał się wypłakać motopizdo
uważaj bo się zapowietrzysz, ale ty jesteś twardziel no powiem ci że tak mi dogadałeś że prawie zacząłem odinstalowywać Neostrade ale się skapłem że mam inne łącze, następnym razem nie krzycz tak na mnie przez internet bo się zamknę w sobie. a to zdanie jest najlepsze ... i idź grzecznie do mamusi którą pewnie ten miś wyr..uchał.... powiedz mi sam to wymyśliłeś, bo jeśli sam to powinieneś pomyśleć nad występowaniem w stand up-ach.
No, chyba że trzeba by było zrobić jakąś akcję pod publiczkę przy dziennikarzach.
no to właśnie zrobili pod publikę, bo nagranie trafiło do sieci, a filmik kręcono z okretu
Ruskie to kurwy nie potrafili go uśpić, zapakować do łodzi i odstawić w bezpieczne miejsce
Huj im w dupę
W sumie jakby go mieli spakować do Łodzi, to już chyba odstrzał jest bardziej humanitarny. A tak swoją drogą, to niedźwiedź w Rosji jest ponoć symbolem narodowym.
Podobno, Bryzgalski to od tego że cała załoga bryzgała mu na twarz kiedy miała ochotę, za to podobno dostał zresztą ten order.
Rozmarzyłeś się pedale
Huj im w dupę
Trzeba im jednak oddać sprawiedliwość. Jesli ty byś tam wszedł, to tez by cię nie uśpili, nie zapakowali na Łódź i w bezpieczne miejsce tylko od razu kula w łeb. Dmuchają na zimne.
Huj im w dupę
I znowu przygłupy płaczą bo jakieś durne zwierzaki zastrzelili, a gdy giną niewinni ludzie to się cieszycie.
Ofermy intelektualne.
Gdy w materiale z poprzedniego tygodnia rosyjska modelka dostała po mordzie, jaka była uciecha).
Dokładnie, bo to właśnie prawicowi debile, którzy nienawidzą kobiet. To głównie wyborcy PiSu i Konfederacji.
Dla nich zwierzę jest więcej warte.
Huj im w dupę
A u nich tyle niedźwiedzi jest jak u nas gobłębi to odstrzelili
To głównie wyborcy PiSu i Konfederacji.
Dla nich zwierzę jest więcej warte.
Ho ho ho, trollolllolllo
Chujku jeden to właśnie lewica płacze gdy karpie cierpią w święta, gdy wiewiórka straci swoje drzewo na wycince, gdy samochód rozjedzie żabe. Jednocześnie gardzą i odczłowieczają płody nazwyając je tylko zlepkiem komorek których usunięcie to pozytywny zabieg.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów