📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Podziwiam takich ludzi, że mimo przeciwności losu potrafią sobie tak wspaniale poradzić.
Kurwa, dlaczego tego nie transmitują w telewizji?!
Komentator też musi być niepełnosprawny ?
Albo... zastanawiałem się też, czy ktoś nie napisze, że koleś bez tej kuli nie dałby rady tak sięgnąć tak piłeczki, bo przecież odpychając się, dał radę szybciej ją skontrować.
Ale wolałem nie szukać, bo i tak już zbyt dużo rzeczy mnie w życiu zdziwiło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów