18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Che Guevara na papierosach
mjolnir • 2012-04-07, 15:13
Nie ma to jak fajki z wizerunkiem zbrodniarza wojennego. To zdjęcie zrobiłem dzisiaj.
Ciekawe jak by na tym zdjęciu był Heinrich Himmler albo Eichmann czy tez by było wszystko ok i nikt by się nie przyjebał? Tak właśnie przestrzega się konstytucji w tym kraju.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Roszpunl 2012-04-07, 21:22 32
Z Niemcem mówisz ?
Zgłoś
Qboos 2012-04-07, 21:34 2
A jak fajki będą z żydami to ich palenie będzie rasistowskie?
Zgłoś
Shagrath 2012-04-07, 21:36
Każde państwo lub naród trochę inaczej widzi swoją historię. W Polsce często spotyka się ludzi nienawidzących Che Guevary, a w Ameryce Środkowej i w części Południowej jest uważany za bohatera. Tak samo Piłsudski dla niektórych jest półbogiem, a dla Rosjan zbrodniarzem, bandytą... I nie ma o czym dyskutować.
Zgłoś
mjolnir 2012-04-07, 21:38
Roszpunl napisał/a:

Obrazek Z Niemcem mówisz ?

Czekałem tylko kiedy komuś będzie się chciało przerobić haha
Zgłoś
d................k 2012-04-07, 21:40
Problem w tym, że 90% ludzi nie wie co to za ryj a pojawia się on wszędzie.
Zgłoś
mjolnir 2012-04-07, 21:48 13
Shagrath napisał/a:

Każde państwo lub naród trochę inaczej widzi swoją historię. W Polsce często spotyka się ludzi nienawidzących Che Guevary, a w Ameryce Środkowej i w części Południowej jest uważany za bohatera. Tak samo Piłsudski dla niektórych jest półbogiem, a dla Rosjan zbrodniarzem, bandytą... I nie ma o czym dyskutować.

Porównanie z dupy, nie chce mi się szukać dokumentów tekstowych ani filmowych ale ten krótki film dużo ci wyjaśni

@down
Zgłoś
Shagrath 2012-04-07, 21:55
Nie wierzyłbym w zwykły zapewne amerykański filmik propagujący wersję CIA. Nie wierz we wszystko co oglądasz... Więcej tolerancji...
Zgłoś
vajron 2012-04-07, 21:55
Ale jak młodzież wszechpolska hailuje to jest wyraz patriotyzmu...
Zgłoś
a................4 2012-04-07, 22:08 1
Ale weźcie się opamiętajcie, to jest tylko pierdolony obrazek, który w dodatku nic nie sugeruje (że Che był chujem albo zajebisty), ot taka forma a nie inna... Mi osobiście na płatkach (bo fajek nie palę a chce to przełożyć na swój grunt) nie przeszkadzałby portret Hitlera czy jakiegoś innego kutasa
Zgłoś
.................. 2012-04-07, 22:09
Mam czerwoną koszulkę z nim, gdzieś w Niemczech na targach w niej łaziłem, chyba w Kolonii.
Zgłoś
Pleso93 2012-04-07, 22:30
A ja nie wiem kto to jest, bo mnie w gimnazjum tego nie nauczyli.
Zgłoś
voldemorf 2012-04-07, 22:58
mjolnir napisał/a:

Ciekawe jak by na tym zdjęciu był Heinrich Himmler albo Eichmann czy tez by było wszystko ok i nikt by się nie przyjebał? Tak właśnie przestrzega się konstytucji w tym kraju.

Genialny pomysł! Nałóżmy kolejne regulacje na producentów papierosów, że mogą oni wytwarzać fajki jedynie z bohaterami narodowymi na opakowaniach.
Zgłoś
Aftar2 2012-04-07, 23:10
mjolnir napisał/a:

no to zaskarż te opakowania. Kiedyś trzeba zacząć, a ja jestem leniwy. Wszystko jest do zrobienia
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-04-07, 23:26 1
No nie! To są już szczyty. Trza stanąć na małym palcu ręki żeby kupić oryginalne suweniry (medale, odznaczenia) z II WŚ bez zniszczonej swastyki, a tu komucha ci na fajkach serwują.
Zgłoś
harry_callahan 2012-04-07, 23:36 1
@Shagrath o czym ty pierdolisz? Ludzie uciekający niemal wpław z miodem i mlekiem płynącej Kuby do USA to dla ciebie pewnie też "propaganda CIA"? Ktoś tu rzucił przykłady zbrodniarzy wojennych z Niemiec. Ja dam lepszy przykład: Augusto Pinochet. Też Ameryka, więc podobne realia. W przeciwieństwie do Che Guevary ożywił gospodarkę własnego kraju a nie doprowadził do jej upadku. Zamiast rabować własnych obywateli wprowadził wolny rynek. Przez wielu uważany za zbrodniarza (czy słusznie to już inna sprawa), fajki z jego wizerunkiem zniknęłyby z rynku zanim by się pojawiły. Komuch Cze Fujara jest za to ok. Piedolony symbol popkultury.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem