📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, up, up tak kurwa porównujecie koniki, a masy to ni chuj? Autko waży 1.3-8 tony a motocykl z kierownikiem ~300kg. Chuj wi co tam miał pod tym seryjnym nadwoziem, ważne że wyjebał w kosmos jakiś "większy" pojemnościowo motocykl. Na chuj drązyć temat czy to było 650 czy kurwa 500. Zostało wyjebane i tyle w temacie.
Dobranoc.
Dobranoc.
ten motocykl ma jedyne 70km więc z czym do ludzi ?? nie wiem jak z masą ale ok. R1 waga motocykla to 206kg przy 182km + waga kierowcy jakieś 80kg i ten blaszak nawet nie zdążyłby zobaczyć jak go wyprzedza motocykl...
@up Widzę, że w motorach masz pojęcie, ale z samochodem już inaczej. Takie chevy ma silnik v8 o pojemności od 6 do 8 litrów, na gaźnikach, nie na jakiś tam japońskich wtryskach. do tego jakieś 800 km. Taka wolnossąca jednostka.Takie autko robi swoje
Tysiak by go pewnie pogonił, ale opóźnienie kierowcy motocykla na filmiku praktycznie skreśliło go w tym pojedynku nim się on zaczął
Dajta wincyj!
Dajta wincyj!
Ten chevy ma silnik big block 540ci - czyli to jakieś 8,85 litrów pojemności skokowej. Seria robi dobrą robotę, a ten konkretny jest doładowany mechanicznie i ma coś w granicach 1000HP.
Bel Air rocznik '57 - piękności... choć wszystkie amerykany z lat '50-'80 to prawdziwe cuda motoryzacji.
Bel Air rocznik '57 - piękności... choć wszystkie amerykany z lat '50-'80 to prawdziwe cuda motoryzacji.
każda nowoczesna 600(R4) by ruchała w dupsztala tą puszeczkę
Motocykl - suzuki sv 650, moc - 72KM, v max 204 km/h. niech sie ustawi do gsxr-a 1000 co ma 185KM..
Nie ma jak podstawiać sv 650, w sasadzie motocykl bardziej turystyczny niż sportowy.. Niech podstawią Ducati Desmosedici, 200 konne v4 ważące 170 kg...
Podniecacie się tym starym amerykańskim próchnem, a tak na prawdę to widać odrazu, że silnik ma modyfikowany. Amerykańska motoryzacja to technologia rozrządu OHV, wielkich pojemności i gaźników, którymi ktoś powyżej się tak jarał nie mając pojęcia o tematyce. Sztuka, to jest zrobić mały silnik, żeby zapierdalał.
@tranzystor sztuka właśnie to jest zrobić coś pięknego, mały silnik to ma smart i zapierdala... Nie zrozumie tego nikt, kto nie usłyszał czegoś takiego na żywo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów