bardzo smutna chińska(sic!) bajka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
old people burning ole people burning. put your hands up
kombajnbizon napisał/a:
bardzo smutna [...] bajka
Widocznie coś ze mną nie tak skoro gdy tylko usłyszałem Benny Hill Theme zacząłem się śmiać.
Zgadza się, Hiroszima
przed:
[img:f3cdaeb3d1]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/AtomicEffects-p7a.jpg[/img:f3cdaeb3d1]
i po:
[img:f3cdaeb3d1]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/AtomicEffects-p7b.jpg[/img:f3cdaeb3d1]
przed:
[img:f3cdaeb3d1]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/AtomicEffects-p7a.jpg[/img:f3cdaeb3d1]
i po:
[img:f3cdaeb3d1]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/AtomicEffects-p7b.jpg[/img:f3cdaeb3d1]
Śmiesznie im oczy wylatywały
Śmierdzi fake'iem
wszystko fajnie tylko te wypadajace oczy to sciema nawet jesli wyszlyby z oczodolow to wisialyvby na nerwie wzrokowym
resurecting napisał/a:
Japanole sobie sami zasłużyli jak dobrze pamiętam z historii, choć mogę się mylić, dawno to było.
Zasłużyli? Zasłużyć sobie mógł jedynie rząd japoński, ale wujek Stalin i tak pewnie zazdrości amerykanom tak efektownej zagłady.
@ vagrant326
Te oczy to ściema, ale nawet jakby gałki oczne wypadły to nie trzymałyby się na nerwach, ponieważ wybuch atomowy = bardzo wysoka temperatura.
Zdjęcia sprzed wybuchu i po to fake, mosty nie przetrwałyby tak potężnego wybuchu, a na obu zdjęciach są widoczne.
Podkład muzyczny nie mógłbyć bardziej sadystyczny niż BH
xD no właśnie pierwsza rzecz którą pomyślałem jak zobaczyłem to miasto: hiroszima. chwilę później: ale bomba przecież nie uderzyła w most:P
@up
zdjęcia to nie fake. na zdjęciu nie widzisz w jakim stanie są te mosty, a jedynie że coś (może gruzy) tam leży. kilka dni temu na sadisticu właśnie był link do takiego fajnego programiku, sadistic.pl/wyjeb-w-powietrze-dowolne-miasto-vt43834.htm?highlight=bomba
zobacz sam, ta bomba nie była zbyt mocna. kto nie wierzy niech w tym programie wpisze swoje miasto i się przekona jak mało by zniszczyła. jest możliwość wybrania tej samej bomby co zrzucono na Hiroszime (Little Boy)
poza tym... dyskusja historyczna czy sobie zasłużyli...
pl.wikipedia.org/wiki/Masakra_nanki%C5%84ska
pl.wikipedia.org/wiki/Oddzia%C5%82_731
pl.wikipedia.org/wiki/Bataa%C5%84ski_marsz_%C5%9Bmierci
pl.wikipedia.org/wiki/Kolej_%C5%9Amierci
pl.wikipedia.org/wiki/KempeitaiUdzia.C5.82_w_czystkach_ludno.C5.9Bci_c...
oczywiście przykłady możnaby mnożyć. Japończyków spokojnie można porównywać do niemców i rosjan. a bobmba atomowa uratowała wielu z nich. przykład: bomba zrzucona na hiroszime zabiła 78 tys ludzi (tak, wiem, tu się nie liczy promieniowania). jeden atak konwencjonalny na tokio zabił 100 tys ludzi. zasłużyli na przegranie wojny, i pod względem militarnym i moralnym, a że bez bomby atomowej by się nie poddali... to o to nie oskarżaj amerykanów. Little Boy i Fat Guy uratowały miliony ludzi, zarówno amerykanów jak i japończyków. pomijając fakt że wspomniany przez Ciebie wujek Stalin stwierdził że lepiej nie zadzierać z USA co zapobiegło III wojnie światowej. czyli te dwie bomby uratowały więcej ludzi niz zabili hitler i stalin razem wzięci.
@up
zdjęcia to nie fake. na zdjęciu nie widzisz w jakim stanie są te mosty, a jedynie że coś (może gruzy) tam leży. kilka dni temu na sadisticu właśnie był link do takiego fajnego programiku, sadistic.pl/wyjeb-w-powietrze-dowolne-miasto-vt43834.htm?highlight=bomba
zobacz sam, ta bomba nie była zbyt mocna. kto nie wierzy niech w tym programie wpisze swoje miasto i się przekona jak mało by zniszczyła. jest możliwość wybrania tej samej bomby co zrzucono na Hiroszime (Little Boy)
poza tym... dyskusja historyczna czy sobie zasłużyli...
pl.wikipedia.org/wiki/Masakra_nanki%C5%84ska
pl.wikipedia.org/wiki/Oddzia%C5%82_731
pl.wikipedia.org/wiki/Bataa%C5%84ski_marsz_%C5%9Bmierci
pl.wikipedia.org/wiki/Kolej_%C5%9Amierci
pl.wikipedia.org/wiki/KempeitaiUdzia.C5.82_w_czystkach_ludno.C5.9Bci_c...
oczywiście przykłady możnaby mnożyć. Japończyków spokojnie można porównywać do niemców i rosjan. a bobmba atomowa uratowała wielu z nich. przykład: bomba zrzucona na hiroszime zabiła 78 tys ludzi (tak, wiem, tu się nie liczy promieniowania). jeden atak konwencjonalny na tokio zabił 100 tys ludzi. zasłużyli na przegranie wojny, i pod względem militarnym i moralnym, a że bez bomby atomowej by się nie poddali... to o to nie oskarżaj amerykanów. Little Boy i Fat Guy uratowały miliony ludzi, zarówno amerykanów jak i japończyków. pomijając fakt że wspomniany przez Ciebie wujek Stalin stwierdził że lepiej nie zadzierać z USA co zapobiegło III wojnie światowej. czyli te dwie bomby uratowały więcej ludzi niz zabili hitler i stalin razem wzięci.
piwo za muzykę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów