📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam nadzieję że ten mały dorośnie i odwiedzi tego pana
Pralpunkt napisał/a:
Psychol, mam nadzieję że juz siedzi w koloni karnej debil jeden
Racja tak się szarpał że przewrócił nauczyciela.
Ci co z pizdy kłapia ze by typa rozjebali :d zapomnieliście jak wy wpierdol dostaliście ? ja byłem ostatnim rocznikiem ktory mogl dostac wpierdol od nauczyciela kiedys jak byles nie grzeczny to przynosiles wstyd rodzinie to nie dosc ze stary ci wyjebal to jeszcze nauczyciel :d a teraz Pizdy hodujecie i chuchacie na nie ... 0 dziecka z dziecka tylko na odpierol do kompa i koń zwalony
polakwrocek napisał/a:
A lewaki udają że nie widzą problemów ludzi w Chinach.
Chiny pod naciskiem organizacji międzynarodowych ograniczyły ilość przestępstw zagrożonych karą śmierci z 68 do 46. Dzięki naciskom Chińczyk nie zostanie rozstrzelany np. za rozsiewanie plotek na temat partii, fałszowanie pieniędzy, szmuglowanie pieniędzy przez granicę , oszustwo finansowe, szmuglowanie ogółem. Wiele organizacji potępia np Hollywood , bo 99% filmów już na etapie scenariusza jest cenzurowana tak aby wpasować się na rynek chiński i nie obrazić partii rządzącej czy to niepoprawnym politycznie zdaniem czy zatrudnieniem aktora , który w przeszłości niepochlebnie wyrażał się o partii czy też wspierał Tybet . To nie jest tak , że lewaki nie działają. Działają chociażby organizując bojkot firm które produkują w Chinach. Ale z ekonomią nie wygrasz ...sam przecież konsumujesz produkty z Chin i wspierasz reżim.
to ten z polski co mu kiedys kosz na głowe zakładali nauczył się języka i wyjechał kształcić innych
I bardzo kurwa dobrze.. Większość gówien ludzkich dziś myśli sobie, że jest nie wiadomo kim.. A porządny wpierdol uczy tego i owego.
Kopanie to przesada. W podstawówce, w latach 80-tych człowiek nie raz oberwał kijem po dupie od nauczycielki i jeszcze się modlił, żeby się starzy nie dowiedzieli, bo wtedy była poprawka w domu.
Stara szkoła nauczycieli
Ciekawe czy go potem młodzi nie zepchnęli niechcący ze schodów na korytarzu szkolnym.
zawiasoo napisał/a:
Jak by tak potraktował moje dziecko to by się chłop sam powiesił ze szczęścia
Twoje dziecko:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów