18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JolkiPolkiPL 2020-07-29, 16:51
Mam nadzieję że ten mały dorośnie i odwiedzi tego pana
Zgłoś
homorek 2020-07-29, 17:03 2
Pralpunkt napisał/a:

Psychol, mam nadzieję że juz siedzi w koloni karnej debil jeden

Racja tak się szarpał że przewrócił nauczyciela.
Zgłoś
Emilian89 2020-07-29, 17:13 1
Ci co z pizdy kłapia ze by typa rozjebali :d zapomnieliście jak wy wpierdol dostaliście ? ja byłem ostatnim rocznikiem ktory mogl dostac wpierdol od nauczyciela kiedys jak byles nie grzeczny to przynosiles wstyd rodzinie to nie dosc ze stary ci wyjebal to jeszcze nauczyciel :d a teraz Pizdy hodujecie i chuchacie na nie ... 0 dziecka z dziecka tylko na odpierol do kompa i koń zwalony
Zgłoś
Eknen 2020-07-29, 17:33
polakwrocek napisał/a:

A lewaki udają że nie widzą problemów ludzi w Chinach.

Chiny pod naciskiem organizacji międzynarodowych ograniczyły ilość przestępstw zagrożonych karą śmierci z 68 do 46. Dzięki naciskom Chińczyk nie zostanie rozstrzelany np. za rozsiewanie plotek na temat partii, fałszowanie pieniędzy, szmuglowanie pieniędzy przez granicę , oszustwo finansowe, szmuglowanie ogółem. Wiele organizacji potępia np Hollywood , bo 99% filmów już na etapie scenariusza jest cenzurowana tak aby wpasować się na rynek chiński i nie obrazić partii rządzącej czy to niepoprawnym politycznie zdaniem czy zatrudnieniem aktora , który w przeszłości niepochlebnie wyrażał się o partii czy też wspierał Tybet . To nie jest tak , że lewaki nie działają. Działają chociażby organizując bojkot firm które produkują w Chinach. Ale z ekonomią nie wygrasz ...sam przecież konsumujesz produkty z Chin i wspierasz reżim.
Zgłoś
Arekwis 2020-07-29, 19:50 1
to ten z polski co mu kiedys kosz na głowe zakładali nauczył się języka i wyjechał kształcić innych
Zgłoś
Tranquillum 2020-07-29, 19:58 1
I bardzo kurwa dobrze.. Większość gówien ludzkich dziś myśli sobie, że jest nie wiadomo kim.. A porządny wpierdol uczy tego i owego.
Zgłoś
korax 2020-07-30, 12:37 1
Kopanie to przesada. W podstawówce, w latach 80-tych człowiek nie raz oberwał kijem po dupie od nauczycielki i jeszcze się modlił, żeby się starzy nie dowiedzieli, bo wtedy była poprawka w domu.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2020-07-30, 13:06
Stara szkoła nauczycieli
Zgłoś
Szczypek91 2020-07-30, 15:22
Ciekawe czy go potem młodzi nie zepchnęli niechcący ze schodów na korytarzu szkolnym.
Zgłoś
Adae 2020-07-30, 17:37 1
zawiasoo napisał/a:

Jak by tak potraktował moje dziecko to by się chłop sam powiesił ze szczęścia

Twoje dziecko:

Zgłoś
Verano 2020-07-30, 22:31
wertuqq napisał/a:

Akurat jeżeli chodzi o leczenie ADHD i wspomnianej dysleksji czyli cwaniactwa, żeby się nie uczyć, jestem jak najbardziej Za.
Piwo dla belfra.
Nie zesraj się czasem.

Fajne miałeś dzieciństwo skoro to dla ciebie ok
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem