Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No bez jaj. A cała południowa Azja na czele z Indiami? Taki Bhutan na przykład, od 1945 roku ma kilkunastokrotny (!) przyrost naturalny. Brazylia, podobnie jak Polska i Hiszpania w 1930 roku miała 30 milionów obywateli. My teraz mamy 38 milionów, a Brazylia 216!
Ale mi chodziło o lwy
w Polsce jest dodatni przyrost naturalny? Nie wiedziałem Pochwal się jeszcze jakimiś swoimi mądrościami mistrzu
Folur....musze przyznać, że rzeczowo odniosłeś się do wypowiedzi poprzednika.
Widać polot, dowcip i pernamentny brak inteligencji. Taki pato-bystrzak co to pod żabką ma salwy oklasków za komentarze z dupy.
Ogólnie gratuluję. Rodzicom udało się zaszczepić głupotę kolejnemu pokoleniu.
w Polsce jest dodatni przyrost naturalny? Nie wiedziałem Pochwal się jeszcze jakimiś swoimi mądrościami mistrzu
gdzie jest dodatni ? osle mamy niż demograficzny
ażeby się odechciało rozmnażania, przydałoby się takie w Polsce
Szkoda że twoim starym się chciało. Ale pewnie o tak spierdoliłeś z wiadra na aborcję.
ażeby się odechciało rozmnażania, przydałoby się takie w Polsce
Szkoda że twoim starym się chciało. Ale pewnie o tak spierdoliłeś z wiadra na aborcję.
Od lat jedyny dodatni przyrost naturalny jest w Afryce.
I Indiach.
gdzie jest dodatni ? osle mamy niż demograficzny
Potrafisz czytać baranie?
Od lat jedyny dodatni przyrost naturalny jest w Afryce.
tam kurwa zawsze był i będzie bardzo dodatni przyrost naturalny, (nawet jak zabraknie opon)
Co ciekawe w Chinach w 2022r pierwszy raz był przyrost ujemny.
niestety, tym postem i ilością piw pod nim tylko udowodniłeś moje twierdzenie
czy dalej jesteś zbyt tępy żeby to zrozumieć? nie tylko Ty, patrz ilu masz pobratymców...
Tu nie chodzi o dodatni czy ujemny, tylko o to, że rodzi się coraz więcej debili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów