📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chińczyki to już nawet cyganów podrobili ???
Miałem takiego żulika na wiosce - Bolka. Bolek stracił w dzieciństwie obie ręce do łokci w wyniku zabaw z prądem na słupie średniego napięcia. Musiał sobie jakoś radzić i sobie radził - była gospodarka i trzeba było na niej zapierdalać. Pamiętam jak przyjeżdżał do mleczarni z dwukółką i sam wyładowywał pełne mleka metalowe kany. Potrafił jarać szlugi i odpalić zapałkę. Małe dziewczynki straszył, bo częstował je dropsami z tych swoich kikutów. Kiedyś nawet wjebał jednemu wioskowemu zadymiarzowi.
Wisienką na torcie była akcja kradzieży dachówek z jakiegoś niedokończonego hotelu - Bolek jako jedyny ze sprawców miał ciągnik z przyczepką. Wszystkich trzech złapali i wytoczyli sprawę w sądzie. Sędzia oczywiście wyśmiał prokuratora i Bolek został uniewinniony
Wisienką na torcie była akcja kradzieży dachówek z jakiegoś niedokończonego hotelu - Bolek jako jedyny ze sprawców miał ciągnik z przyczepką. Wszystkich trzech złapali i wytoczyli sprawę w sądzie. Sędzia oczywiście wyśmiał prokuratora i Bolek został uniewinniony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów